היי לכולם זו נעמה

במבית10

New member
היי לכולם זו נעמה

רק רציתי לומר שהתגעגעתי לדבר עם כולכם אני מקווה שיצא לנו לדבר בקרוב. שירנו'ש תודה ממי על כל המחמאות וכמובן גם לירדנו'ש. ולטם את גם יכולה לשלוח לי הודעות. טוב לא שכחתי את ילדה סוכר וכל השאר אז למי שבא הוא פשוט ברוך הבא (חהחהחה). באמת כולכם מוזמנים לשלוח הודעות. אוהבת נעמה (נעמולה).

שירן 2

New member
היייייי נעמה

ראית מה זה שוב פיספספתי אותך חחחחחחחח למה משנה כמו שאומרים יש עוד הזדמנויות.......נראה כבר כי לי אין מזל בחיים!!

GlitterKitten

New member
מי שבא ברוך הבא ../images/Emo6.gif

ושירן אחותי לא נורא...לא מצפים ממך להיות מחוברת בשתיים בלילה חחחח

שירן 2

New member
חברה פצצה אתה פה??

לא משנה גם אני פיספסתי אותה היא נכנסה מאוחר ב-2 או 3 בלילה לא משנה נ.ב יש לך אייסקיו??

הא.. וכן! יש לך תאי סי שלי!../images/Emo59.gif

קוראים לי קריזי גירל! אני אכתוב לך עכשיו הודעה כדי שתדעי שזת אני! רק תהיי מחוברת!

שירן 2

New member
וואי פדיחה רצחנית!!

חחחחח איזה מפגרת אני לאללה שכחתי שנתת לי את האייסקיו שלך....... חחחחחחחחחחח

GlitterKitten

New member
חברה פצצה חפחפח

תעני לי עכשיו...מי לדעתך הכי מתאים לפזית? יהודה לוי, גיא אריאלי או דודי בלסר?

GlitterKitten

New member
מה את אומרתתתת

אשכרה לא ראיתי....... טוב אז הזוכה שלנו בסיבוב הזה הוא יהודההההההההההההההההה טוב אז כבר נמשיך את הסיבוב השני (סוף כל סוף)

לא נורא! זה עדיין לא סוף העולם! חחח

...

שירן 2

New member
חחחחחחח

וואי לטם יש לך על מה לצחוק חכי חכי אם אני יתפוס אותך על פדיחה רצחנית אני ממש יצחק עליך!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התבטאתי בצחוק חחחחחחח על מה שלטם אמרה סבתא קטנטנה שלי או משהו כזה....חכי בקרוב מאוד גם אני יצחק עליך חחחחחח

למעלה