היי לכולם זו לירז

היי לכולם זו לירז

אז קודם כל שלום לכולם! דבר שני, ידיד שלי הפנה אותי לפורום הזה בטענה שמנסים להכפיש את שמי הטוב.. חבר'ה... היה לי ברור שינסו לבוא ולומר שהתקתבלתי בגלל פרוטקציות... אז זהו שלא! אני רוצה לספר לכם שאני משחקת עוד הרבה לפני שאני שרה. הלכתי לאודישן הזה עם כל העם כי אני לא מיוחדת ולא שונה מאף אחד אחר. הייתה לי תקופה יפה בכוכב נולד וכעת היא נגמרה והגיע הזמן להמשיך. לא הלכתי לאודישן בסוף בגלל כל מיני אילוצים וגם מכייון שנקעתי את הרגל...
אני מקווה שלא פגעתי באף אחד ואני מאחלת לכולנו המון הצלחה בהזדמנות אחרת... שבת שלום, לירז

מצטערת בשבילך....

שלום דבר ראשון... אני לא חושבת שניסו להכפיש את שמך הטוב פה בפורום לא זאת היתה הכוונה, לפחות לא שלי ואם הבנת ככה אז אני מצטערת בשמי. אנחנו לפחות אני באה בטענות להפקה בגלל שהם אמרו בפירוש שהאודישן יהיה פתוח לאנונימים כדי לגלות פרצוף חדש. אני לא יודעת איך את משחקת, אני באמת מאחלת לך בהצלחה בתחום המשחק. ובלי להתחנף אני מקווה שכמו שאת שרה יפה את גם משחקת באותה רמה... אני פשוט חושבת שיש עליך היתרון עלינו בתור אישיות קצת יותר מפורסמת, אז אולי במדיה מסויימת את יכולה הלבין את הכעס. בנוסף לדברים נוספים שיתגלו פה בפורום ודברים שראיתי באודישן עצמו. אז יכול להיות שהיתה אצבע מאשימה לעברך יתר על המידה ושוב מצטערת. אבל הכוונה שוב לא היתה להאשים אותך. שבתשלום ובהצלחה גם לך בהמשך הדרך....

refer

New member
עם כל הכבוד ללירז רחמין

אני לא רואה שום סיבה למה לירז רחמין לא יכולה להשתתף בכלל אני לא חושב שלירז רחמין כזאת מפורסמת עד כדי כך אני בטוח שאם תצאו לרחוב אני בטוח שמכל 10 אנשים אולי מישהו אחד ידע מי זאת לירז רחמין שתבינו, אני לא מזלזל בבחורה להפך היא מאד מוכשרת ואני לא רואה שום סיבה למה למה היא לא יכולה להשתתף דרך אגב זאת מהאודישן אפילו לא יודעת מי זאת אז באמת תפסיקו לאכול את הלב ותתחילו לשם שינוי קצת לפרגן

למעלה