היי לכולם, זו אני

אביטל23

New member
היי לכולם, זו אני

אני שנעלמתי לזמן מה, למרות שלא נראה לי שממש הרגישו בחסרוני פה. אבל אני בהחלט התגעגעתי לכול הבנות , לא עבר יום מבלי שצפיתי בהודעות של כולם כדי לדעת מה קורה אתכם. החלטתי שהדרך לעבור משבר היא לא לברוח ממכם ולהתנתק, אלא להיפך, להשתמש בכול האהבה הנפלאה ששוררת פה. מוסרת לכם, לכולכם פה חברי היקרים את אהבתי הכנה שלכם אני

אביטלוש מקסימונת אני שמחה שחזרת...

....באמת שכן הרגשתי בחסרונך....ובחסרון שאר הנעלמים.........שלא היו פה כשהייתי זקוקה להם הכי הכי.......אבל לא חשוב מה שחשוב עכשיו הוא שאת כאן שוב איתנו!!!!!!!!!!! שמחה לדעת.....כשגם שלא כתבת צפית בנו.........ושאת יודעת......שהדרך לעבור משבר היא גם להיות ולשתף אותנו......אני אישית,לא יודעת אם הייתי מסוגלת לעבור תקופות נוראיות אלו שבחיי לבדי........הייתי כבר נמחקת מהשטח לחלוטין!!!!!!!!!!!אבל עובדה, אני עוד פה,ואני כל רגע למדה עוד משהו על עצמי ולאן אני שואפת להגיע!!!!!!!!!!!!!! אוהבת כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך ומוסרת טרייליירדי חיבוקים לעטוף באהבה......תפסת את כולם?......שלא יברחו.......... שלך תמיד

t@gel

New member
היי אביטלי

אני שמחה לראות שאת איתנו כאן שאת מודעת לצורך שלך לכתוב ולשתף ככל שתוציאי יותר, כך יהיה לך קל לקבל את התמיכה שלנו, את ההבנה שלנו. ככל שתשתפי, כך תרגישי את תחושת ההקלה, כמו משא כבד היורד מכתפייך... אוהבת אותך מאוד מאוד...אני תגל

אביטל23

New member
גולי שלי

אני חושבת שיותר מאשר אתם שמחים לקבל אותי כאן שוב, אני מאושרת להיות כאן. לקבל את כול החום והאהבה, שבאים בגלים גועשים, הישר לתוך הלב. לא חושבת שקיים עוד מקום נפלא כזה כמו הבית שלנו. שמחה לחזור ולכתוב פה, לפרוק משהו מהמועקה. (אפילו שעכשיו טרפתי חבילת במבה, אין רגשות אשמה, טוב, זה יבוא אחר כך....) אוהבת כול כך, ושולחת טריליוני חיבוקים אני

מייק 48

New member
היי אביטל חמודה...

מכיון שהבנות מחשיבות אותי כאחת מהבנות אז אני בעסק ואני מחשיב את זה כאילו התגעגעת גם אלי... גם אני התגעגעתי אלייך, אביטל חומד, וגם כל בנות ובני הפורום... אולי את לא יודעת אבל מאד הרגשנו בחסרונך... אנחנו כאן חשים מיד בחסרונו של כל אחד/אחת בפורום... בכל אופן טוב שחזרת ואל תברחי מאיתנו !!! אנחנו רוצים אותך כאן איתנו ורוצים אותך כותבת ומספרת... שולח גם לך כמה כוחות רעננים וחדשים משלי, למילוי הסוללות שנגמרות... שולח בדואר אוירטואלי כמה חיבוקים ונשיקות... שלך באהבה ובחיוך (כמו זה) :) מייק

אביטל23

New member
מייקי המקסים

היי, מקוה שלא חשבת ששכחתי אותך בהכללה הזו כי אני חושבת עליך המון, דווקא לפני הנטישה שלי כתבתי לך משהו שלא ראית, שהרגשתי שקצת נעלמת בעצמך. אתה פשוט כמו חברה טובה, אבל להבא אני אתקן את עצמי, נו , אומרים שלומדים מטעויות. (0: אני שמחה לדעת שמישהו הרגיש בחסרוני, טוב לדעת שיש לנו פה כזה בית חם ושיש כזו דאגה אחד כלפי השני. מבטיחה לא לברוח יותר, הבנתי שזו לא הדרך, וגם אם אולי בהמשך תצטערו, כי אני אציק לכם בכול משברון, ולצערי לא חסרים כאלו. כול כך מקל עלי לשוב ולכתוב, אני מרגישה כאילו אבן כבדה צונחת ממני. תודה לך על הכוחות , תפסתי אותם ובדרך גם את החיבוקים והנישוקים. שולחת לך גם , מטען של אהבה. שלך אביטל

זו את...

שלא שכחנו. ואנו מרגישים בחסרונם של כל יושבי הפורום...ולא שוכחים אף אחד ואחת. אביטל, אני מכבדת החלטה של כל אחד אם לכתוב או לא. אבל לא אסתיר את התקווה שיבחרו בכן. ההחלטה שלך כל כך נכונה...לכתוב גם כשקשה. במיוחד כשקשה. את הרגעים של האושר הנופלים בחלקנו קל להעביר ולבלות. אבל הרגעים הקשים - הם אלו שלא חולפים ונדמים כנצח. וביוחד בהם צריך את התמיכה והחיבוק והאהבה בכדי לעזור להעבירם בשלום יחסי. ולכן הפיתרון של ההתנתקות בשעות הקשות כל כך לא נכון...ואני שמחה שהבנת זאת. אז בואי...השתמשי הכל האהבה שיש לנו פה. קבלי את כל החיבוקים שאת רק צריכה. הוציאי את כל הכאב ופני מקום למשהו חדש...טוב יותר. ויחד נעבור את המשבר הזה. וגם את זה שלאחריו. וכך הלאה. מוסרת לך חיבוק אוהב {} וגם נשיקת לילה טוב }{. ומקווה שיעבור עליך לילה שקט ושלו...עם חלומות מתוקים. מקווה שלא תשכחי לעולם שאנו כאן...אוהבים תמיד תמיד. ועם אותה מחשבה גם תצליחי להמשיך קדימה מבלי ליסוג לאחור. שולחת לך יד..בתקווה שתתפסי אותה אוהבת אני.

אביטל23

New member
מאיונת חמודה

כן, זו אני. שכול כך שמחה שלא שכחתם אותי, פשוט בכול היגון הזה שהייתי שרויה בו הרגשתי כול כך לבד, מאיו`ש אין לי איך להסביר לך, הרגשתי בתוך איזה בור שחור וחשוך, לבד בלי אף אחד. ואז באיזה שהוא שלב, הבנתי שאני טועה, שאין צורך להתנתק ממכם, מהאפשרות לקבל את כול התמיכה והאהבה הגדולה הזו ששוררת בכם ואתם מוכנים לחלוק אותה . פשוט לא תמיד נעים לי ליפול עליכם עם כול המשברים שלי, כי בזמן האחרון זה יום יומי, לא רוצה להיות פה לנטל, לבכות על כול זלילה, כמו עכשיו, שטרפתי חבילת במבה וכול כך רע לי עם זה, ואני יודעת שאני אסיים לכתוב ו... אז תודה לך , באמת , שאת שם בשבילי, אוהבת ותומכת, אני פשוט מאושרת לדעת זאת. מקבלת את האהבה בשני ידיים ומחזיקה אותה חזק. תופסת את היד שלך, ולא עוזבת. הפעם לא. אוהבת , כול כך, שהמילים קצרות מלהכיל. אני

אביטלי..

בבור השחור והעמוק הזה קשה מאוד להיות... ועוד יותר קשה להיות בו לבד. לפעמים הקצה של הבאר לא נראית לעין...ונדמה כאילו אין לזה סוף. אבל העין שלנו מטעה. היא לא רואה את החום ואת להלהט של האהבה של האוהבים אותך. היא לא יכולה לחוש את החיבוק המעודד והמחזק היא לא יכולה לשמוע את הקולות שאומרים לך - את לא לבד... היא לא יודעת לתת לך את התמיכה שאת צריכה באותן שעות קשות וחשוכות. אבל הלב שלך כן. והלב שלנו כאן איתך. והידים מחזיקות ולא עוזבות...מדריכות באפלה. אז אל תלכי מכאן. גם כשקשה. במיוחד כשקשה. אוהבת אותך ושולחת לך את כל האהבה שרק יכולה בתקווה שתתנן לך קצת כוח... ותזכיר לך שהאור לא נעלם גם אם לפעמים הוא לא נראה לעין שלנו. אוהבת אני.

למעלה