היי לכולם זה אני שמעון.... מה קורה עם טיול מחר ??????????? שמעון
ר -רוני- New member 30/8/02 #2 איזה שם ../images/Emo6.gif אני עדיין חולה אומנם שוחררתי ממילואים אבל מה זה חולה בקושי נהגתי לתל השומר ובחזרה
איזה שם ../images/Emo6.gif אני עדיין חולה אומנם שוחררתי ממילואים אבל מה זה חולה בקושי נהגתי לתל השומר ובחזרה
ר -רוני- New member 30/8/02 #4 אפשר עם טונות של אנטיביוטיקה ארבע פעמים ביום אנטי 750 מ"ג וזה גומר אותי, אבל החידק הזה עלול לגרום למוות הוא חידק מאד אלים (סטפטוקוקוס)
אפשר עם טונות של אנטיביוטיקה ארבע פעמים ביום אנטי 750 מ"ג וזה גומר אותי, אבל החידק הזה עלול לגרום למוות הוא חידק מאד אלים (סטפטוקוקוס)
P pacoo New member 31/8/02 #6 אבי אתה חושב שבעיות חידקים אפשר... לפתור כמו בעיות בצנרת.... זה לוקח זמן !! שבוע הבא ראש השנה אני מקווה שנצא לטייל. היום (יום שישי) ירדתי לשטח עם האופנוע וחברים.... אוי אוי ....איזה EXTRIM היה, נתתי בגז כמו שהרבה זמן לא נתתי !! ילא ביי בנתיים ! שמעון
אבי אתה חושב שבעיות חידקים אפשר... לפתור כמו בעיות בצנרת.... זה לוקח זמן !! שבוע הבא ראש השנה אני מקווה שנצא לטייל. היום (יום שישי) ירדתי לשטח עם האופנוע וחברים.... אוי אוי ....איזה EXTRIM היה, נתתי בגז כמו שהרבה זמן לא נתתי !! ילא ביי בנתיים ! שמעון