היי לכולם! התחדשתי.

ETZ301

New member
היי לכולם! התחדשתי.

בסילבר 400, בציר 2010. תודה לכל חברי הפורום על התשובות המפורטות לשאלות הרבות שעלו במהלך החודשים הרבים :)
 

בועז בר

New member
תתחדש
אחלה אוטו...


 

mnakash

New member
תתחדש

אני זוכר שדיברת על תמורה שמקבלים לעומת הכסף ועל התלבטות לעומת המג'סטי (גם לי הסוזוקי היה נמוך וקצת כורסאתי מדי). מה השיקולים בעד הסילבר? אם אני זוכר נכון המחיר גם של משומש גבוה משמעותית ממג'סטי עם אותו ק"מ.
 

ETZ301

New member
מספר דברים.

התרשמות שלי אחרי נסיעות המבחן על הסילבר והמג'סטי, הייתה שהסילבר עולה על המג'סטי בכל פרמטר. 1. לי בפרוש הסילבר הרגיש יותר חזק מהמג'סטי (בניגוד להתרשמותם של הרבה רוכבים אחרים והמבחן ההשוואתי בפג"ז, שלא מרגישים את תוספת של כמה כ"ס שיש הנייר). גם ביציאה מהמקום וגם בתאוצות ביניים מחוץ לעיר. 2. הויברציות: זה לא שבמג'סטי הן נוראיות, הן אפילו קטנות לעומת כמה קטנועי רבע ליטר שיצא לי לרכב עליהם, אלה שמה לעשות הסילבר לעומתו פשוט כחמאה, טווין זה טווין. 3. איכות החומרים וההרכבה. פה המג'סטי באמת מאכזב לעומת הסילבר, את האמת המג'סטי כאן מאכזב לעומת האיקסמקס, ועומת האק-סיטי. הסילבר לעומת זאת הוא קטנוע שפשוט כיף לגעת בו והלסתכל עליו. היתרונות לדעתי של המג'סטי הם: 1. הוא קצת יותר ספורטיבי ומהודק, אני חושב שמרגישים אתו את הכביש קצת יותר טוב מהסילבר, ובפניות הוא יותר כיפי. היתרון הזה לא היה משמעותי לאופי הנסיעה שלי. 2. הוא אמור להיות יותר סחיר, שכן הוא אקטואלי ל-A1 והסילבר לא. לי אישית זה פחות משנה. מבחינת תמורה לכסף. ההפרש ביניהם כחדשים הוא כ-9K וזה בהחלט הפרש מהותי, עליו צריך לחשוב. אבל ברגע במסתכלים על יד שניה ההפרש מצטמק לכ4-5K, בהפרש הזה לדעתי הסילבר נותן תמורה מעולה לעומת המג'סטי, שלא לדבר על כך שעם שוק קטנועי המנהלים של היום, אפשר למצוא גם סילבר במחיר שלא עולה על המג'סטי.
 

פרארי1

New member
תתחדש


נשמע שעשית תהליך שלם ונכון של בחירת הכלי שהכי יתאים לצרכים ולאופי הרכיבה שלך, כבוד
 

הנסיך.

New member
תתחדש :)

אם לא בא לך לשלם סכומי עתק על חלפים ל"מאיר" פלאגים פילטר אוויר פילטר שמן רצועת הנעה משקולות ואריטור רפידות קלאץ' אתה מוזמן ליצור קשר בה"פ, אשלח לך לינקים לכמה חנויות \ מוכרים בEBAY ומחוץ לו
 
למעלה