היי לכולם... האמתי שאני די חדשה בפורומים ביכלל... חדשה בקטע של אביב לא.. מעריצה שלו כבכ הרבה הרבה הרבה זמן.. בכול אופן נעים מאוד דנו´ש(פשושית) בת 17 עוד מעט... ועדין אצלי "הכול מעוננן"....
היי אני לא חדשה אני בעיקרון שיגוטה רק שאני עכשיו בבית ספר ! בלאט אוף ואני לא יודעת למה באתי בכלל הכל בגלל חזרות עם הלהקה לסוף שנה המפגר הזה! כל כך משעמם לי אבל אורן (האחראי מחשבים) מסדר אותי פה הוא אפילו נתן לי םחית שתיה) חחחחח.... והוא אפילו נתן לי קרח לשים על עצמי כי כולי נשרפתי ואני לא מסוגלת לזוז!!!!!!! אוקיצר אז בובה מקווה שתהני פה אני דווקא די בטוחה שתהני פה!... אז יאללה have fun ושתדע שכולנו פה משפחה אחת!!!.... אהה ולי קוראים קרן לוי...
אוף ואנשים אני בזמן האחרון שמתי לב שאני פחות רושמת תגובות פעם הייתי מגיבה על כל דבר !!!!!!! אבל עכשיו שמתי לב שיש דפים שלמים עם אולי 2 או 3 הודעות שלי!!!! =((((((((((( לא שמתם לב?!....=( סתם אוף אבל מה שעוד שמתי לב זה שאני רושמת הודעה אז היא מאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווודדדד ארוכה!!! ויש בה איזשהו מסר לכולם! או שזה איזה עצה או עזרה למישהו! ...... עזרה אני תמיד מוכנה לעשות זה אפםילו בלי לחשוב לא משנה למי ומה תמיד אני פה בשביל לעזור ! ואת זה אני רוצה שתדעו!!...
טאז ככה שלום לכולם למי שלא אמרתי עדין.. קוראים לי כמו שאמרתי דנו´ש.. אני כותבת שירים די מדהימים אני חושבת רובם אני גם מלחינה אני מנגנת על פסנתר וגיטרה איזה חודש וחצי.. את השיר של האם להיות בך מאוהב הקלטתי כשאני מנגנת אותו יצא מדהים.. משחקת טניס...כבר איזה שנה ועכשיו נכנסתי לנבחרת.. אמממ...ד"א למעונינים יש לי תמונה בפרטים שלי אני הימנית שם. מה עוד.. שי מושבעת של אביב גפן הייתי ברוק עצמאות... הוא הפגיז שם בהופעה... ושכחתי דבר חשוב אני מאיזור הדרום(דימונה) אז ייאלה צאוו אנשים...
תודה רבה לכולם על הברוכה הבא ומעכשיו כמו שאומרים ייאלה תתחילי להגיב להודעות אז ככה אתם תראו אותי די הרבה אני חושבת שאחד השירים שהכי נוגעים אלי אצל אביב גפן זה גן החטאים... וסוף העולם שני שירים ענקים.!!! פשוט ככה!!!