היי לכולם אני חדש...

zaquin

New member
היי לכולם אני חדש...

היי לכולם קוראים ל טל, אני מאילת ועוד חודש אני אהיה בן 18 (זה בסדר?)...חוץ מזה מה אני יכול לספר על עצמי שקשור לנושא? טוב, אני לא מת על אלכוהול אבל בירה ויין זה שתי דברים שאני מת עליהם (למרות שיין הטעם שלי "התרגל אליהם רק בשנה שנתיים האחרונות), הבעייה היא שאני לא מכיר מותגים/שמות טובים של בירות ויין (לרוב אני שותה קרלסברג/מכבי וכו' והיינות הישראלים שהמשפחה שלי קונה)...אלכוהול אחר אני לא מת עליו (וודקה אני שונא, ההתנסות הראשונה שלי עם וודקה הייתה לפני שלוש שנים, שתיתי איזה 14 כוסות - חצי וודקה חצי ספרייט ומאז אני לא יכול להתקרב בגלל הריח), אבל אם אני אמצא משהו שיכול לעניין אותי אני אשמח לשתות... אז, יש לי כמה בקשות - אני זקוק למקורות שנותנים ביקורות ליינות, וגם הייתי רוצה לטעום בירה אירית (לא יודע אם יש פאב אירי באילת), אז מאיפה אני יכול? ואם מישהו יכול לרשום לי כמה משקאות טובים - אני אשמח לטעום...

beatman

Member
אוהב בירה ?

תטעם לף : יש איזה 5 סוגים,תטעם זוהי בירה מצוינת. בירות איריות (לא מת עליהן) : גינס.

night mistress

New member
../images/Emo39.gif סססססדר..

וולקום טללללללל

amircn1

New member
ברוך הבא

בירות מומלצות - בהירות: לף(בלונד), אפליכם, הייניקן כהות: מרפיס, גינס

qTyPhOoNp

New member
טל ממתי אתה נוגע באלכוהול???

בכל מקרה לף אחלה בירה.. שמעתי שגם מרפיס.. אבל אני לא טעמתי את מרפיס בכלל אני שונא בירות אה ואם אתה רוצה משהו עדין שלא יהיה חזק מדי (בטעם) קח קורונה ואם לא הבנת זה אור מהכיתה...

למעלה