היי לכולם אני חדשה 
אממ היי, קוראים לי יעל [חח אני מציגה את עצמי כמו באיזה קבוצת תמיכה..] ואני בת 16. ה"הערצה" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שלי לרובי התחילה בערך בגיל 11 חח בזמן שראיתי הופעה שלו ששודרה בערוץ 3 ומאז אני פשוט לא יכולה להפסיק לשמוע שירים שלו ובכלל כל מה שכלול בזה. עד היום לא ידעתי על קיומו של הפורום הזה וחבל.. אבל הנה ! במקרה מצאתי את הפורום ו.. אני מקווה להשתלב כאן
לא יכלתי שלא לקרוא שאנשים פה טסים להופעה של רובי , וואי איזה כיף לכם.. באמת, שאחד החלומות שלי זה לנסוע בסוף התיכון להופעה שלו ולא משנה באיזה מקום וחבל שזה לא מתאפשר לי עכשיו.. אז אני מאחלת לכם טיסה נעימה [או שכבר טסתם? :0 ] ושתהנו בהופעה בעצם איך אפשר לא? חח ושתחזרו עם מלא מלא תמונות ו.. שייצא לי להכיר אתכם וגם את מי שנשאר פה בארץ ולא טס להופעה. כמוני חח אני מקווה להיות כאן כל יום.. בקרוב אני נוסעת לחו"ל אבל שאני אחזור אני בטוח אהיה כאן יותר.. אזזז זהו אחרי שחפרתי לכם קצת חחח
נ.ב סליחה על ההודעה החדשה אני יודעת כמה זה מעצבן שאנשים פותחים "סתם" הודעות ומציפים את הפורום פשוט לא ידעתי לאן לשרשר..
אממ היי, קוראים לי יעל [חח אני מציגה את עצמי כמו באיזה קבוצת תמיכה..] ואני בת 16. ה"הערצה" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שלי לרובי התחילה בערך בגיל 11 חח בזמן שראיתי הופעה שלו ששודרה בערוץ 3 ומאז אני פשוט לא יכולה להפסיק לשמוע שירים שלו ובכלל כל מה שכלול בזה. עד היום לא ידעתי על קיומו של הפורום הזה וחבל.. אבל הנה ! במקרה מצאתי את הפורום ו.. אני מקווה להשתלב כאן