היי לכולם אני חדשה!!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifתלמדי לשרשר../images/Emo4.gif

g a l4

New member
../images/Emo6.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

איזו מנומסת את אומרת תודה למרות שאף אחד לא ענה לך

זאת כוונת הביטוי "תודה מראש"

אם הוא לא נאמר מראש אז אין לו משמעות. ונעה- אני יודעת שאני לא משרשרת נכון אבל מותר לי אני חדשה לא??? אני פשוט חשבתי על זה שאני מעולם לא פתחתי הודעת "אני חדשה יווו אני פקאצה ומותר לי לפתוח הודה כזאת כי אני כזאת'/@#$%^%$#^&^%$#
" ובסוף לשאול שאלה מפגרת וזה פתאום חסר לי נורא
אז עדיף מאוחר מלעולם לא!!! להפך תראו מזה בתור וותיקה שפתחה הודעה של חדשה זה ממש משתעמם היא התקפלה!!!!!!!!!!!!!!
וזה השלב שאני מתחילה לדבר שטויות אז אני הולכת מפה ביי ויום טוב

g a l4

New member
חחחח זאת הכוונה של הביטוי???../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

ואם ידעת שלא יענו לך אז למה אמרת תודה?
היית צריכה לחכות שלא יענו ואז לומר תודה(או לא לומר
) אבל חבל סתם לאמץ את האצבעות בעוד כתיבה אם זה לא משנה
והיא התקפלה רק כי זה "ותיקה שפתחה הודעה של חדשה" אם זאת הייתה חדשה כמעט בטוח שהיא לא הייתה מתקפלת.... את באמת מתחילה לדבר שטויות
יום טוב גם לך

../images/Emo11.gif

גמאני אף פעם לא פתחתי הודעה כזאת. בשום פורום נראה לי
אפילו לצומי שלי יש גבול

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif-:D../images/Emo80.gif

אה!גמשאני הייתי חדשה לא פתחתי הודעה... אני שונאת את ההודעות האלו..תמיד צריך לכתוב אותו תוכן.. וכולם כותבים את אותו דבר.. וזה סתם שירשור משעממם.. אם ככבר אתם עושים שירשור כי אתם חדשים שימו בו משו יפה.. שיהיה לא יודעת.. שונה..מיוחד! עזבו..ההודים שלי עוד שנייה יוצאים ואני נתקעת פה עם אחותי שמשגעת אוית שהיא רוצה את המחשב.. אז אם פתאום תראו כאן שכתבתי טלי שרון זונה מזדיינת(חס וחלילה חס ושלום) ..תבינו שזאת אחותי(אוך!היא כל כך מעצבנת)

את מאלה

שכותבות הכל!!!!!!!!!1 וזה פשוט קורע אפשר ממש לעשות פה מרשם אישיות של כל אחד ואחד פה בפורום כולנו שרוטות עמוק

למעלה