היי לכולם אני חדשה!

היי לכולם אני חדשה!

היי! אני איב ואני בת 14 וחצי מרעננה.. אני רוקדת פלמנקו מזה 4 שנים. רציתי לשתף אתכם בזה שהייתי בקורס פלמנקו עם דומינגו אורטגה- רקדן אחד מ5 המובילים בעולם. הוא מדהים. אני מאוד ישמח אם מישהו או מישהי שאוהבים פלמננקו ורוצים לדבר יכתוב לי :D אז.. מחכה לתגובה..

lior272

New member
איפה אפשר לראות אותך רוקדת?

יש לי הרכב פלמנקו ומחפשים לפעמים רקדנית למופעים

היי לך :)

אם כבר התחלנו לדבר על קשרים " פלמנקואיסטים" .. אני עדי :) ואני בת 16 ואני רוקדת פלמנקו 6 שנים וזו הולכת להיות השנה השביעית. אני את האמת הולכת החופש לקורס של רפאל קמפיו וקיוויתי למצוא שם אנשים מהפורום... מה אומר ומה אגיד? בהצלחה לכולנו בהמשך :)

lacrimosa666

New member
רפאל קמפיו?

את הולכת? מתי זה? שמעתי דווקא שזה לא משהו.. אבל אני לא יכולה לשפוט!

אכן

הולכת גם הולכת. זה מה- 31.7 עד ל-5.8 לפי מה שהבנתי הקבוצה שאני נמצאת בה ( בינונים) מפוצצת. והמתקדמים ריקה לחלוטין. והמתחילים.. אלוהים יודע :) וזה דווקא דיי הולך להיות משהו, הוא מלמד בולריס.

אממ!

אם אני הולכת לבינונים ואני רוקדת 6 שנים פלמנקו. אז מתקדמים זה רקדנים ברמה מאוד גבוה, לפי מה שהבנתי - המורה שלי לפלמנקו רצתה ללכת לזה. צריך לקחת בחשבון באיזו רמה נמצאים כי אחרת זה בהחלט יכול להיות לא נחמד... הרבה אנשים ממהתחום אמרו לי שהקורס הזה צריך להיות מוצלח.

flamenca

New member
hi from germany!

I have to say that I´ve been to quite a few courses throughout the years, and the one that Raphael Campallo gave was by far the best one. You should definitely go.

צריך זמר?

.....אם כן, אז חוזליטו עושה -come back

אני אשמח...(אתה מתכוון אליי?)

אני מאוד אוהבת להופיע.. אשמח לשמוע פרטים על ההרכב שלך..

lior272

New member
שלחי לאימייל שלי

[email protected] שלחלי לאימייל שלי תמונה ופרטים עלייך אני מופיע בהרכב של פלמנקו תוכלי לראות כמה פרטים בכללי באתר שלי www.elmalich.com ובכל מקרה אשמח להזמין אותך לחזרה שלנו ליאור

למעלה