היי לכולם!אני חדשה!!

היי לכולם!אני חדשה!!

היי לכולם! אני חדשה פה קוראים לי איילת ואני חולה על תשוקות!!! אני חולה על תרזה אני שונאת את גוון אני חולה על קיי אני שונאת את צ'רטי הצדיקה הזאת...וואי איך התבאסתי כשהחליפו את קיי...מי זאת השחקנית החדשה הזאת?????אני רוצה את קיי שלי!!!!!ולואיס...גאד....איזה חתיך אתה...

s u p e r t a l

New member
שלום, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואלקם מקווה שתהני הינה לואיס (אבל רק לבנתיים
)חחחח... טוב הינה:

crazystav

New member
ברוךךך הבא!!!! ../images/Emo23.gif

ברוך הבא! הנה תמונה של טראוויס החתיךךךךךךךךךךךךךךך!!!!

ברוכה הבאה !!!!!!!!!../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

היי ממצב ברוכה הבאה את בדיוק כמוני גם אני חולה תשוקות אוהבת את תרזה הפצצה ושונאת גוון ואת צירטי הצדיקה ואוהב את לואיס המושלם ואת קיי קבלי תמונה מהממת של לואיס

EllaDaRkAnGeL

New member
ברוכה הבאה!!!לגביי קיי...

היא בינתיים תהייה, ואז תהיי אחרת!!!:))) חחח...נכון....לואיס גרררררררררר :))))) מה איתך? בת כמה את?? מאיפה?יש לך אי סי?:)

LauraLF

New member
קיי הזאת עוזבת עוד איזה שבועיים

בערך... הנה תמנוה שלה

crazystav

New member
פחח מה? כלכך מהר? כנראה ראו שהיא

שחקנית גרועה למדי....... ולא יודעת להיות ביצית!

cafesitta

New member
ה*ביץ'* הכי כלה היא

אייבי- לא רעה חד מימדית כמו קיי, יש בה טוב, והיא פגיעה, והיא קטלנית כשהיא עצבנית. יופי של דמות!

אייסי שלי

אממ..כן יש לי אייסי מה שאת רוצה לדעת עליי תצרי איתי קשר באייסי ולכל מי שמעוניין.... מספר ICQ: 199536074 והשם שלי "בריטני לנצח" והחתימה...זה לא שלי זה של חברה אני לא מעריצה של בריטני לכל מי שתהה.... קיצר...אני מחכה לכם באייסי

LauraLF

New member
ברוכה הבאההה

אני מחלקת תמונות לחדשים.. (אהממ אהממ...)

דמויות...

ידוע למישהו איזה דמויות הולכות להתחלף בקרוב??? ומאיפה אתם מביאים את התמונות המשגעות האלו{במיוחד של לואים} ויש סיכוי שקיי הישנה תחזור????אני חולה עליה...היא מזכירה לי את כריסטינה אגילרה ...

היי!! ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

נצל"ש : חזרתיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!! המחשב קצת נדפק לאחרונה ופספסתי תשוקות גם אז....... אבל היום ראיתי 10 דקות והשלמתי את כל מה שחסר. אותו הדבר כמו לפני שבועיים........

למעלה