היי לכולם! אני חדשה...

היי לכולם! אני חדשה...

מה נשמע? אני אופיר, וכן, יש לי כינוי ממש מפגר.... אני מאמינה שאתם מבינים מאיפה הוא הגיע, ולצערי כינויים של תפוז לא ניתנים לשינוי... התלבטתי אם להיכנס מהכינוי הזה או להיכנס מהכינוי שלי בפורומים שהם לא גאווה, אבל החלטתי שאני מעדיפה עדיין לא להצהיר הצהרות בכינוי ההוא... בכל מקרה, אני בת 17 מהצפון.... כותבת המון!!! יש לי בדפיוצר ב"במה" איזה 120 יצירות... כמובן שחלקן ישנות שבהם אני פחות מתגאה, אבל יש גם הרבה שאני מאוד גאה בהם... http://stage.co.il/Authors/52691 <<<== אתם מוזמנים להיכנס... ואני אשים כאן יצירה אחת שכתבתי לא מזמן... לנצח/ אס אהבה אני נשכבת והיא עליי מכוונת בדיוק למקומות הנכונים. אני מלטפת את צווארה והיא משמיעה צליל עדין, עוברת על בטנה והיא לוחשת מילים. היא אומרת אהבה שרה הזדהות מזמזמת אמון - שאני אקח אותה למקומות בהם עוד לא הייתה, לרקיע הרגוע או לשמש המחיה, לפסגות חדשות, לשיאים משותפים. והיא פורטת על ליבי כל רגש מנעימה ואני יודעת שהיא איתי ואני עמה, ברגעי האושר המיוחדים או בבדידות של הלילה, בכעס רגעי על החיים או בלילות אהבה. ולנצח יהיה חיבור אני מנגנת והיא שרה. הגיטרה.

princhipeta

New member
אהבתי מאוד!!!

לכאורה "שקוף", אבל אני מודה שלא חשבתי על זה עד שלא הגעתי ממש לשורה האחרונה. היה פה פעם קטע דומה.. נראה אם אני אצליח למצוא אותו. שיר יפה, מילים זורמות, מנעימות, אהבתי את השורה: "והיא פורטת על ליבי". ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ואני מחכה לעוד..

אואה... תודה

גם על ההתלהבות, גם על זה שנתת לי להבין שזה לא כל כך ברור כמו שחשבתי שפספסתי... והכי יפה זה- שיש לך בחתימה שיר מדהים!!! יכול להיות שאת/ה מעריצ/ת נינט? חחח

princhipeta

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

וזאת את, לא אתה.. חחחחח לא מעריצה, סתם מפרגנת לאישתי לעתיד ../images/Emo99.gif ואגב, זה כתבתי עליה..

זה לא יאמן...

יש מליוני לסביות מתוך מעריצות נינט.... ואבוד לך- אם היא תחליט ללכת על הקטע הלסבי שבה, זו אני שאנשא לה... (למרות שלמעשה אני צת תפוסה...חח) וואי אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת... גם אצלי היא מככבת בכמה מהשירים... יכול להיות שאת גם רשומה בפורום שלה? (שנעבור לפרטי?)

למעלה