היי לכולם אני חדשה!!!

היי לכולם אני חדשה!!!

קוראים לי מרי ואני רואה המורדים מהפרק השני אם קצת הפסדות טובבבבבבבב סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם חזרתיייייייייייייייייייייי did you miss me? ברצלונה הייתה פשוט מהממת ממליצה בחום למי שלא היה שם אז מה קורה ככה? התגעגעתי אלכם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל הכי הכי למוסקטריות ולגת וחרמניה חולה על חמשתכן!!!!!!!! אני רואה שהפורום השתנה מאוד!!! אני ת´אמת העדפתי את הקודם ועוד בקשה קטנה מישהו יכול לתת לי תקציר מפורט על מה שקרה מיום שני שעבר עד אתמול בבקשה??? וחוץ מזה קמילה וטיטאן נכון שלפני שעזבתי אמרת שאת תוכלי לשלוח לי את הקלטות של קטנטנות? אז תצרי איתי קשר בהודעות פרטיות

מממממררררריייייייייייייי!!!!!!!!!!!

מה המצב??????????????? היתגעגנו!!!!!!!!! הפורום לא כמו שהוא בלעדייך.......תיכנסי לאיסיקיו...זאת חגית...(החלפתי שם כי היה משהו שהיתחזה לי...)

Benja GiRl

New member
מרייייי!!!!! ממצב?

את לא התגעגעת אליי :( זוכרת אותי בכלל? אני עצופה! איך היה לך בטיסה?

תמיד אותו חלום חלום בשם..מרי רוחאס!

מרייייייייייייייייי למרות שדיברתי איתך 3 פעמים בערך מברצלונה מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייי נו מה היה בסוף עם הילד הזה??? ספרי לי הכל במסנג´רררררררררררר ברוכים הבאים, אני מקווה שתשתלבי בפורום {ילדה חדשה לא?} חחח ביי ביי!!!! המוסקטריות שולטותתתתתתתתתתתתתתתתתתת

../images/Emo24.gifחזרת!

וואי התגעגענו אלייך מריל´ה! איך ברצלונה? יפה? מקווה שנהנת (ילדה חדשה....... )

ב ר צ ל ו נ ה ?! איזה עיר יפההההההה

יאו ברצלונה איזה כיף! ברצלונה עיר כזאת יפהפייה מריו´ש היה כיף?

תודה תודה לכולם תדעו לכם גם אם לא

רשמתי אתכם הגעגתי מאוד לפורום ניסיתי להכנס אליו מהמלון אבל המחשב שם לא קרא עברית ולא הבנתי כלום

Scoob¥ Doo

New member
מרי´לה יקרה!!!

מה המצב? חזרתתתתתתתתתתתתתתתתת מקווה שנהנית בעצם איך לא? נסעת לספרד ! שלחתי לך הודעות לפלא תהני אם את פה! מוסקטרית!

ליהי??????????????????????

גם את חזרת??????? ברוכה השבה!!!!!!
היתגעגתי אלייך!!!!!!! אגב:יש לך איסיקיו? אם כן תרשמי לי בבקשה!!!!!

ליהי?????????

אני ארביץ לך חזת ולא כתבת לי הודעה??? לא התחברת למסנג´ר?? אני מתגעגת אליך כבר תכתבי לייייייי איי מיס יו וארי מאצ´!! לאב יו ביי

מרילו!!!!!

היי אחותי זאת רוני חברה של שירי (וגם שלך) למה את לא באה לאי סי קיו????????!!!!!!!!!!!!! בייייי רוני

למעלה