היי לכולם אני חדשה

היי לכולם אני חדשה

יש לי שאלה: בתור אחת שלא היה לה חבר, חברה שלי אמרה לי שאין מצב שיהיה זוג חברים הרבה זמן וישמרו נגיעה כי מרוב שזה קשה זה לא אפשרי. למי שיש נסיון פה, אתם חושבים שזה נכון? כי אני מעדיפה גבולות בנגיעה

שומר 23

New member
אין לי נסיון

אבל ברור שאת מכניסה את עצמך לבור שלא ידוע היכן התחתית שלו.. גם בגלל שזה תלוי מי הבחור וגם שעם הקירבה מגיע החשק. זה ללא נסיון אחרים יתרמו מנסיונם.. אגב פליז תחליפי ניק ...

שומר 23

New member
לא באתי לפתוח דיון בנושא..

רק ביקשתי אם אפשר .. כי כפי הידוע כלים נאים מרחיבים דעתו של אדם ומכוערים להיפך..

לי היה חבר לפני חצי שנה

והינו שומרים נגיעה!! העצה זה להפגש לעיתים נדירות ולא תכופות. לא כל יומיים שלושה.. היה לנו אהבה מטורפת ושרדנו חצי שנה. זה הביא למחשבה שנתחתן וכו.. אחכ הדברים הסתבכו איכשו ויצא שנפרדנו. אבל, אם את רוצה לצאת עם בחור אני מתחננת בפניך, תשמרי נגיעה!! עד כמה שזה קשה. מניסיון אני אומרת לך שזה כדאי!! כי אח``כ היה לי חבר ולא שמרנו נגיעה. ותאמת, שאת הראשון אהבה היתה יותר גדולה. ואם את צריכה עוד עזרה או יעוף דבריתי...

לא הסברתי את עצמי טוב

אבל יותר התכונתי שאחרי שכן נוגעים קצת שלא להגיע לדבר שהכי עדיף לא לעשות לפני החתונה. מקוה שזה בסדר לשאול כאן.

תשמעי, למה לך להכנס לבוץ הזה?

בשביל מה את צריכה את זה? אקשן? יש דברים אחרים שיכולים למלא את הצורך הזה. אהבה? גם אם את לא מקבלת מספיק מהסביבה הקרובה, את בטוח מספיק חזקה כדי לחזק בעצמך את הביטחון העצמי, ולהמתין בסבלנות עד יבוא האחד והיחיד. את תהיי שווה פי מליון אם תתעלי מעל עצמך. בהצלחה.

מה שנכון - נכון

ואם אתה רוצה אז עוד דימויים וכינויים: ביצה טובענית, בור בלי תחתית, תהום פעורה, גלישה במדרון, מים שאין להם סוף, ואני בטוחה שיהיו פה כאלו שיוכלו להוסיף, להעשיר ולשכלל את הדימויים לעניין.

אני חושבת שאת לא שמה לב לאיפה הגעת

אין לי שום דבר אישי כלפייך, רק אכפת לי שאת הופכת משהו שאת נכשלת בו לדבר לגיטימי.

אם היית במצב שלי

לא היית אומרת שזה כזה קל. אני כבר החלטתי מה אני רוצה רק שאני שואלת אם זה אפשרי במציאות. את בטח מדברת אחרי שאת מקבלת בלי סוף צומי והיה מלא חברים לי אין כלום

למעלה