היי לכולםם!

היי לכולםם!

מצטערת על מה שכתבתי בפעמים הקודמות אבל אתן לא צריכות לכתוב לי דברים כאלה... כי אני לא אומרת לכן על מה לכתוב. אז אני יכתוב על כל מה שאני ירצה (בתחום השמינייה)!!! גמאני רואה 567478 פעמים השמינייה ב-VOD! גמאני מכורה למיכאל אלוני המושלם.. כי שלמות זאת לא מילה גסה!! גמאני נכנסת 7586848 פעמים לפורום השמינייה! מיכאל תעשה לי שמינייה!!! :)

KiShKooSh

New member
מישהו אמר לך מה לכתוב../images/Emo3.gif?

רק אמרנו שאם יש לו חברה שיהיה לוט בהצלחה ואם זו דניאלה וירצר, אז היא ממש ממש ממש ממש חמודה וזהו

chen010189

New member
אף אחד לא הבהיר לך מה לכתוב

ואף אחד גם לא יבהיר לך סה"כ אמרו פה כמה את הדעה שלהם ובכל מקרה, אני לא חושבת שיש בזה משהו רע אחרי הכל, הרבה פעמים קורה שנדחפים להם יותר מדי לחיים האישיים והם לא בדיוק רוצים שיפיצו את זה אני בטוחה שאם לא היה אכפת לו, כבר היינו יודעים לבד. תמיד זה מתפרסם בYnet, NRG, וואלה, E וכל אלה... את ממש לא צריכה לחסוך במילים פורום זה מקום לחופש ביטוי (סליחה, עברתי 3 שעות אזרחות היום, ההשפעה מתחזקת מדקה לדקה
) ואף אחד לא אומר לך מה לעשות. קחי את זה כדעה אישית של אנשים שלווא דווקא באה נגדך

KiShKooSh

New member
היא פשוט חשבה שנתן לה רחמים או משהו

כי זה מה שאני מבינה ממה שהיא כותבת

../images/Emo152.gifואני אכתוב לך על משהו חשוב!!

יש בעולם דבר כזה, מושג שנקרא לשרשר זה בא מהשורש ש.ר.ש.ר. עוד מילים נוספות מקבוצת השורש: משרשרים, שירשרו, נשרשר, שירשר, לשרשר, שירשור. המילה שירשור מגיעה מהמילה שרשרת. במקרה שלנו מדובר בשרשרת הודעות: את כותבת הודעה ומישהו אחר מגיב לך. הבנת? לשרשר זה להגיב. לשרשר נכון זה להגיב נכון. לשרשר לא נכון זה מה שאת עושה עכשיו.
פתחת הודעה? תשרשרי אליה. או במושגים יותר בוגרים: שרשרי לשירשור שפתחת כבר. לא על כל פיפס צריך הודעה חדשה הבנת? חן
(מושפעת ממבחן בלשון)

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המשיכו אותי...בארבעה סמיילים מצחקקים בהנאה...חחחח

the h s

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תמשיכו..

למעלה