היי לכולםם!
וואוו.. אני פשוט בשוק. הייתי בטוחה שאני היחידה שעדיין אוהבת את דוסון קריק, אפילו שנים אחרי שהסדרה ירדה מהמרקע. הייתי בטוחה שאני היחידה שעדיין מבלה מול מסך המחשב ומתאהבת בג'ימס [
] כל פעם מחדש. לתדהמתי עברתי בין כל הפורומים של תפוז וגיליתי את הפורום הזה, שלהפתעתי הרבה, הוא אפילו פעיל! דוסון הייתה הסדרה הטובה ביותר של כל הזמנים לדעתי ולעולם לא תיהיה סדרה שתשתווה לה. טוב, אז מה אני מקשקשת לכם בשכל?! בקיצור.. אני מיכל, בת 14 מאשדוד, ואני יותר משמחה להצטרף לפורום שלכם. מקווה להשתלב, מיכל. נ.ב: מאחר ואתם נראים ככאלה שמתמצאים בפרקים של דוסון רציתי לשאול אותכם אם מישהו יודע את מספר הפרק או לפחות את שמו, שבו ג'ן ודוסון שוחים בעירום? זוהי אחת הסצינות היחידות שאני זוכרת ממנו אבל אני זוכרת שממש אהבתי את הפרק הזה וזה יעזור לי מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי את מספרו או שמו. אם יש למישהו אותו, [וזה יהיה אפילו יותר נפלא] בבקשה בבקשה שיצור איתי קשר דרך המסרים או במסנג'ר: [email protected] תודה.
וואוו.. אני פשוט בשוק. הייתי בטוחה שאני היחידה שעדיין אוהבת את דוסון קריק, אפילו שנים אחרי שהסדרה ירדה מהמרקע. הייתי בטוחה שאני היחידה שעדיין מבלה מול מסך המחשב ומתאהבת בג'ימס [