היי לכולםם

• פותח הנושא JN24
  • פורסם בתאריך

JN24

New member
היי לכולםם

מסכימה עם כל מילה שאמרתם כאן על ההופעה אתמול בלילה . לא ידעתי שתהיו שם,גם אני התמלאתי אנרגיות שישארו אצלי עד אוגוסט. אין על יהודה ואין על יהודה בקיסריה ,זה כאילו שהאמפי שם נועד אך ורק בשבילו. וכמובן אח''כ בחדר האומנים מקוה שאצליח לעלות כאן תמונות בהמשך ,גם אני רעדתי כולי אבל זה לא מנע ממני לחבק ולנשק אותו . סוף שבוע נעים לכולללללללללם.

אאאאההה

נראה לי שראיתי אותך. היית עם קוקו בלונדיני? יש מצב? ואמרת איזה משהו על ציפיה חח לא זוכרת בדיוק.

JN24

New member
לא אני לא

עם הקוקו הבלונדיני, אני ניגשתי לחדר האומנים ממש אחרי שהוא ירד מהבמה חיכיתי ליהודה שיחליף בגדים ורק אז אישרו לי להכנס אליו. עדיין לא היה אצלו אף אחד ,ומרוב שהתרגשתי ורעדתי כולי החלפתי איתו רק כמה משפטים והלכתי משם . כנראה שאתם פגשתם אותו אחרי.

ספי סול

New member
תם השרב הגדול השמש רד לים הכחוללללללללללללללל

עזבו אותכם מזאפה וכל השאר אין כמו פוליקר בקיסריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נהניתם? כי אני עדיייייין לא נירגעתי ממה שקרה אתמול מלא מלא מלא מלא אנשים והופעה שמלא זמן לא היתה כמותה................................... והוא שר את שלל שרבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב וגם את כוכבים!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני הייתי ממש בצד ימין של הבמה כשהמניאקים אישרו לקום תפסנו את הצד של נועם אטלס החמוד................ ניפגש בקיסריה בקרוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נכנסתי לחדר אחרי ההופעה כי חיכו לי הלכנו לחבר לעשן ביחד אחרי הופעה כזאת חייבים להירגע וליז היה לך את המספר שלי יכלתם לבוא איתנו.............. לילה טוב חברים הפסדתם הופעה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא ענית יא מעפן אחד

אתה לא זמין מי שישמע התקשרתי לראש הממשלה. ואם עמדת ליד נעם בטח ראית אותי ואת אריק מתחת לאף של יודה, יכלת לבוא גם כן וגם להביא לנו לעשן איתך חחחחח בהופעה כזו באמת חייב להרגע אח"כ..

sha na na revol

New member
כותרת חמודה... ../images/Emo6.gif

שלום לך.

למעלה