היי לכולםםם...חדשה פהה..!

היי לכולםםם...חדשה פהה..!

איזה חמודים כולם נשמעים...חחח שמחתי לראות ת'פורום שלכם..!! התחלתי לאהוב ת'סגנון של הדורבנים..נכנסתי לפהה..! יש לי שאלהה- נכון בשיר "לא בא לי לשמוע" , יש קטע ביניים כזה של חליל? זה אייל (אחד היפים בעולם,יש לציין) מחלל?? ***גם אני נדלקתי נואשות על האחים השוויםםם...***

jowi

New member
אממממ....../images/Emo20.gif ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

האמת שאייל מזיג הוא בסיסט...אז לא נראה לי שהוא המחלל....אבבבבבבללל...אמממממממ...אחרי יענו אנשים טיפה יותר מנוסים! וווווווברוכה הבאה בובה! מקווה שתהני פה...

תודה jowi..!עוד מישו יכול לענות?:)

שמעתי שאייל מנגן בחליל ויש מלא תמונות שלו עם חלילל.. גם הלהקה קוראת לו "החלילן"...סו..:)

כתמונית

New member
שלום חדשה!!!

מה קורה??!! ממ...ככה.... אייל אמנם יודע לנגן על חליל (ובערך על כל כלי אפשרי) אבל הוא לא מנגן חליל ב"לא בא לי לשמוע"... מממ... אני לא זוכרת את השם של זאת שמנגנת בדיסק... זה כתוב בחוברת של הדיסק.... בהופעות זה בד"כ אחות של אייל (וגיא) שני... ואם לא אז גיא מנגן את המעבר בגיטרה... אבל! אייל מנגנת חליליות ב"אחלה בחלה"

כתמונית

New member
אהה! כן!

ו...סליחה על הקטנוניות... בתמונה אייל מנגן על חלילית... חליל זה חליל צד - הזה ממתכת...

איזה חמודים אתם..חחח

תודה.. ממש לא מזמן התחלתי לאהוב ת'דורבנים.. למישו יש קצת רקע עליהם בשבילי? גם קצת פרטים עליכם?איזה גילאים?מאיפה? אני בת 14-15 מהמרכז..

תודה אנשושיםםם..!

תודה על הקבלת פנים.. אני לא מוצאת בקאזה קליפים שלהם.. למישו יש מושג איפה אפשר לצפות בהם\להוריד אותם.? אז בן כמה אייל?שמעתי שיש לו חברה...זה נכון?

א י י ז ק

New member
אני לא יודע בדיוק

אבל הוא גדול ממך לפחות באיזה 10 שנים.. אין לך סיכוי P:

DanaDuck

New member
14-15?

נראה שרק אני אף פעם לא רציתי לגדול... אייל בן גילי- 22. יש לו חברה עד כמה שידוע לי. אם כולם שמים תמונה, גם אני אשים!

ברוכה הבאה לפורומנו הקט, יפעת ../images/Emo13.gif

בקשר לשאלה שלך- לא, אייל לא חילל בקטע זה, למרות שידוע לנו על כישורי-העל של אייל בחלילית
השתלבות נעימה

א י י ז ק

New member
יש גם

גרסת רדיו שזה בכלל כינורות.. ברוכה הבאה.. אני איציק. 14-15 מאשדוד נעים מאוד!

א י י ז ק

New member
אולי

אבל יש בכל זאת יש גם גרסה קצת שונה. (גרסת רדיו). כמו חצי מהשירים שקיימים

א י י ז ק

New member
הרגע שמעתי את השיר שיש לי על המחשב

יש שם רק כינורות.. אני חושב שזה הגרסא שהייתה לפני שיצא הדיסק... ובדיסק רק היה חליל..

Bassיסט

New member
ברוכה הבאה יפעת...

גם לאחיינית שלי (אחת מהם) קוראים יפעת אחלה שם! חחחחח ברוכה הבאה והתאקלמות מהירה!!!

תודההה..!

תודה לכל מי שקיבל אותי יפהה... סתם שאלות..חחח..לא תיכננתי עליו או משו..:) חחח..אז מה טווח הגילאים פה?..כמה בני 14..כמה בני 20?

../images/Emo79.gifוולקאם לך!

ברוכה הבאה לפורום! תהני כאן!
אאאאאמ.....נראה לי שאני הכי קטנה פה, אני בת 12, עוד חודשיים 13
נראה לי שרון ודנה הכי גדולים, לא??

למעלה