היי לכולםםםםםםם

ניקולי

New member
היי לכולםםםםםםם../images/Emo24.gif

עכיו אני כאן אבל אולי אח"כ אני אלך לישון....תגידו לי כמה אתם כותבים?? אין עבודה????
....... אני רוצה לאמר לכם..שכיף לי איתכם..מאוד אתם כולכם אנשים מקסימים אמיתיים לבביים... ג´ס שוב ברוכה הבאה יקרתי!! גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

orbotek

New member
תאמיני לי...

יש לי ייייייייייייים של עבודה אבל אני לא מסוגלת שלא להיכנס לראות מה קורה עם הח´ברה וזה בטח בהרבה יותר כיף מלראות כל היום מספרים וחישובים ושיעמוווווום אחד גדול אז מה לעשות אני מ כ ו ר ה !!!!!!!

ronen1981

New member
אני בערך עובד..........

התחלתי לארגן את כל הקלסרים שלי ולארגן את הלוז שלי לחודשים הקרובים ולהדפיס סיכומי תרגולים לקורס קיץ שאני יעשה בקיץ (מסמסטר שעבר וזה תמיד יכול לעזור :) ) אני מתכוון את החודשים הבאים לעבור בצורה שבה אני מבלה לומד כמו שצריך כדי להקפיץ תממוצע הכולל שלי בכ3-4 נקודות (אם אכן ילך הכל כמתוכנן). בגלל זה אגב החתימה שלי שאומרת שאני מתכוון למזער תזמן שלי בפורמים

איזה הפתעה נעימה לראות אותך בשעה

כזו את אומרת שכיף איתנו תיראי אותך נמצאת פה פיסית בדרך כלל בלילה אבל איתנו בלב כל היום

ניקולי

New member
רבותיי רבותיי

מהפורום הזה נראה לי לעולם לא אגמל.. נו אולי כשאצא לפנסיה.. נופרי הפתעתי אותך??? אני בדרך כלל ביום שלישי נמצאת כאן...אני נהנת בכל רגע, וכן אתם איתי בכל שעות היום... אוהבת את כולכם ניקול* גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

mariana

New member
יקירתייייייייייי

את פה?
סליחה על השאלה אבל מה את עושה פה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שלומך מתוק´ה הכל טוף?

למעלה