היי לכולכם...

mally17

New member
היי לכולכם...

אני חדשה פה!נוראאאא אוהבת ג'אז...לבלוז אני פחות מתחברת! וזהו, מקווה שתתייחסו אלי יפה למרות גילי הצעיר(17) לא מבינה ממש בסגנונות האלו ומקווה ללמוד כמה שיותר...

seafox

New member
ברוכה הבאה מלי

כולנו כאן זקנים אז זה בסדר
תהני ובהצלחה

יפתח14

New member
ברוכה הבאה מלי...

ולי הרביצו פה רק פעם אחת בגלל גילי הצעיר אז ככה שאת תהיי בסדר נראה לי
. אגב- שמתם לב לתופעה הזאת: ג'אז נחשב סגנון שצעירים לא אוהבים ובכל זאת בפורום לא תמצא כמעט אף אחד מעל גיל 25... האם הג'אז צובר תאוצה בקרב צעירים?

ברוכה הבאה

אני משתתף פסיבי בעיקר נהנה לקרוא ובקשר לגילך אל תדאגי אני רק 19 יש פה בני 14 תחשבי על זה שאנחנו דור העתיד של הפורום :) ועצה קטנה להקדים תרופה לשאלה :) ברגע שאת מוצאת אמן שאת אוהבת תכנסי ל www.allmusic.com ושם יהיה רשום לך מי היה האב הרוחני מי דומים לו ומי ממשכיו בסגנון בקשר לבלוז יש כל כך הרבה סגנונות משנות ה20 ( מאז שהתחילו להקליט בערך) עד לימינו ואני מאמין שיהיה איזהשהו משהו שתתחברי אליו כמו שצריך בקשר לאמנים אם את רוצה EASY LISTENING אז אני ממליץ על מיילס דיוויס דיוק אלינגטון לואיס ארמסטרונג סטן גאטס בראנפורד מארסליס צ'ט ביקר קית' ג'ארט הרשימה עוד קצרה כמובן אבל האנשים פה בשמחה ימליצו לך על עוד לי אישית אין עדיין ידע נרחב המשך האזנה נעימה

mally17

New member
תודה...

איזה כיף להיכנס לפה וכבר לקבל המלצות חמות!!!

ועוד משהו

בגלל שהג'אז זה תחום מאוד נרחב עם זרמים ותקופות שונות אז בשביל בקשה להמלצה כלשהי תתני רקע מקדים על מנת שיהיה אפשר להתאים לך הכי קרוב שאפשר למה שבאמת ציפית המשך שבוע טוב

למעלה