היי לכולכם....

היי לכולכם....

---לכל חברי הפורום--- היי מה המצב? אצלי חפיף פה ושם יש בעיות בבית ובכלל בקיצור יותר מדי לילדה בת 17 שמי מאי ואני מחולון לומדת בכתה יא` אני שמחה למצוא את הפורום הזה כי כאן אוכל להפתח לבני גילי לדבר איתם על דברים בגובה העניים תראו אני חייבת ללכת עכשיו ניקיון הבית מחקה לי בי בינתיים בידידות כנה ואמיתית ילדונת (מאי)

Mind_Thief

New member
וואללה?

אולי נפתח עמותת אלכוהוליסטים כפייתים? סתם אני לא כפייתי סתם תחביב... מה אתה שותה?

ל ה ת ר א ו ת

תראו אני באמת בת 17 תשאלו את מי שתרצו בכל אופן אם אתם לא מאמינים אז חבר קיוויתי להתקבל לחברתכם בכל אופן לא משנה אני הולכת מכאן המשך גלישה נעימה לכולכם עדיין בידידות כנה ואמיתית ילדונת )מאי(

נתגבר יחד

גם אני אוהבת לשתות טאקילה לגונה פרפראמור .. שתה כי טוב לך ולא כדי לברוח אז זה לא יהיה יותר אלכוהוליסטיות.. שלך בידידות מאי

נעל

New member
ברוכה הבאה

אנא קראי את הודעת מנהל הפורום (שם גם נמצא התקנון). נעל, שמצטערת שהיא חייבת לקצר בדברים (עניין של זמן) ;-)

תודה

תודה

היי על הכנסתי לחבורתכם אני מקוה שנשתלב יפה יחד אז ביי בינתיים כי אני חייבת לעו בידידות כנה ואמיתית ילדונת - מאי

goldy

New member
משהו דפוק!!

אני באמת לא רוצה להתרברב או להיות סנוב, אבל ניסיון עשיר מאוד בצ`טים נתן לי את היכולת לזהות את הפרטים הבאים אצל הצד השני: לזהות את טווח הגיל ולזהות את מינו תוך פרק זמן קצר של כ-8 משפטים. באמת!! ואני אומר לכם שמשהו דפוק פה!!! הילדונת הזאת לא בגילנו, אלא אישה-זקנה בטווח הגילאים 34-37! באמת! כמו כל הזקנות היא רוצה להרגיש צעירה. אז במקום להודות באמת, ושנכתוב לה שהיא לא תמצא את עצמה פה היא חושבת שהיא באה לעבוד פה על מישהוא. מצידי היא יכולה להעמיד פנים כמה שבא לה. הניסיון בצ`טים עזר לי מאוד והצטערתי בכל פעם שהתעלמתי ממנו. קיראו את מה שכתבתי בפסקה השניה. נ.ב היא בטוח תנסה להכחיש, גם לזה התכוננתי. אני לא תוקף, אלא מנסה לזהות שקר נפוץ אצל בנות גיל 30 ומעלה המאוכזבות מהחיים וחושבות שחזרה לגיל 16 יעזור להן. אני לא אכתוב איך זיהיתי את השקר, ואני לא אכחיש או יאשר אם תנסו לנחש איך אני יודע, מפני שזה יעזור לה להשתפר. היום נגמלתי מהצ`טים, כי כדי לדבר עם מישהוא או מישהיא שאתם באמת מעוניינים בו דרוש ניסיון רב וכואב לי הראש מזה.

N0

New member
(איכשהו תמיש שN0 בא לרשום נושא עולה לו אפונה וגזר בראש...)

האמת שגם לN0 ילדונת נראית קצת חשודה. קודם כל יש לה ניק שישר מראה שהיא בת 60+ בלי כל קשר לזה שהיא מפרגנת ועוזרת ויש לה נטייה לשתות אלכוהול (אז היא חייבת להיות מעל גיל 18 ועוד מכירה שמות של משקאות אז בכלל 30+ ) כן כן אין מה לעשות N0 נתקל רבות בנשים מבוגרות בגילאי ה25 שמנסות לפתות נערים תמימים בני 17 ומתחזות לילדות קטנות ותמימות אשר בטעות נקלעו לפורום תיכוניסטים כשן בכלל חיפשו את הפורום של הי פייב. N0 אומר אז מה ? אז מה אם נשים בנות 87 מסתובבות בפורום ומתחזות לילדות בנות 17 אם זה עושה להן טוב אז בבקשה ואם הן לא עוברות על החוקים של הפורום ולא מפרסמת את אתר גיל הזהב הנבחר (וN0 די בטוח שהיה פעם משהו בחוקים אולי זה היה עוד בנענע על כך שאנשים מבוגרים עם נפש צעירה מוזמנים לבלות בפורום ) אז מה זה בכלל משנה אם בת כמה היא אם היא בכלל בת תן לה להינות וזהו (ויש גם אנשים צעירים עם נפש מבוגרת בפורומים דברים כאלה יכולים להטעות ) N0

מרגיז לי פה

לפי דעתי היא בת 12, אולי 12 וחצי, ואם היא שותה דברים מעניינים, אז או שהיא מסתובבת עם ערסים מפחידים או עם אנשים שגדולים ממנה בדי הרבה, או שפשוט יש לה מנטליות של ילדה בכיתה ו``ו, או שהיא כותבת בפורום בטימטום שהיא לא הייתה מדברת בו בעיקרון בחיים. סליחה אם אני קוטלת, אבל זה התחיל מאנשים ששואלים דברים דפוקים על חיי האהבה שלהם [שתקתי], וזה ממשיך לאנשים שמפרסמים פה דברים דמויי שירים- אני מדעתי להיות לצאת!!! בבקשה, אני בהחלט לא שייכת לשום זקני פורום, אבל עברו על הפורום הזה איזה שלושה ימים קשים, ואני מבקשת מכולם לשים לב לזה.

למעלה