היי לכוולם.‏ ‏

היי לכוולם.‏ ‏

כן גם היום עד שעה מאוחרת.‏ וזה ממש לא בגלל עבודות פסח,‏ פשוט עובדים יום ולילה בשביל לחיות וחיים בשביל לעבוד.‏ טוב אז ככה :‏ היום הייתי אצל רב גדול מאוד שרואה על הפנים מי האדם ומה טיבו,‏ ראיתי איך הוא אומר לאנשים שהיו לידי מה יקרה ומה קרה להם,‏ אבל לי הוא לא אמר כלום על הנטייה שלי,‏ אלא אדרבה הוא בירך אותי לזיווג הגון,‏ מה אתם אומרים ? אולי זה ראיה לכך שזזה מסוגל לשינוי,‏ כאילו שאפשר לשנות את הנטייה ? שיהיה המשך יום/לילה טוב.‏ ‏

frankie246

New member
חחחח שאלה מוכרת

פתחתי את הדיון הזה בפורום ביסקסואלים. המסקנה שעולה היא שלא בטוח שזה ניתן לשינוי (דעתי האישית שאולי לא ניתן להעלים את זה, אבל בהחלט ניתן להקטין את הלהבה), אבל לא לפני שאתה נותן לזה ביטוי בפועל. אם אתה רק מדחיק ומתכחש זה גורם לדיכאון, חוסר סיפוק עצמי, האושר שלך יהיה לקוי בחסר. לפעמים, אולי בגלל שמעולם לא טעמת מזה, אתה רק תרצה את זה יותר ותאדיר את זה בעיני רוחך הרבה יותר ממה שזה באמת.

טיףטף2

New member
מן הסתם שהוא ראה.

לא רצה להביך אותך ובירך אותך לזיווג הגון כדי שזה מה שיקרה וחלילה לא תלך אחרי הנטיה שלך.

גנימדס

New member
"זווג הגון"

זווג הגון היא ברכה נהדרת. בעקר כי זה אחול שלא קובע אם מדובר בגבר או באשה.... זווג הגון לאדם הוא זווג שיהיה לו טוב בו. זווג ראוי והגון. אני נמצא 4 שנים בזוגיות עם גבר מקסים ומרגיש שזהו הזווג הראוי וההגון לי. ומי שברכני בכך - טוב עשה.

רגע... אנ'לא מבין...

חשבתי בכולם פה שלמים עם עצמם ועם זה שאנחנו הומואים, אז למה אתה רוצה להשתנות אני לא מבין ?

ברור.‏ !!!.‏ ‏

חשבת שכולם פה לא רוצים להשתנות.‏ בסדר ייתכן ויש פה המון שלא רוצים להשתנות ורוצים תהישאר ככה.‏ אבל אני נגרא "הומו" ומעוניין בעתיד ‏‏(בקרוב‏) להתחתן ‏‏(-עם אישה כמובן‏) ולהביא ילדים לעולם.‏ ואני יודע שהנטייה הזאת תפריע לי למהלך החיים התקין הזה.‏ עכשיו,‏ ברור שאני מאושר עם עצמי ‏,‏ אין לי מה לעשות.‏ כאילו אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה,‏ אבל די כבר לאונן על תמונות גייז ‏,‏ די כבר לגלוש באתרי הומואים,‏ די כבר להידלק על מוכרים או סתם נערים...‏ ! ברור שטוב לי כרגע אך הייתי מעדיפ לשנות נטייה.‏ אני יודע שיש הרבה שיכעסו על ההודעה שלי אבל אין מה לעשות זאת המציאות-בכל אופן אצלי.‏ המשך יום נעים,אוהב מכל הלב.‏ ‏

Nחמן

New member
ראשית - ברכת ברוך הבא גם ממני

מקווה, שתיהנה מהדיונים כאן. שנית - מדוע להיות שלמים עם הנטייה? הקב"ה ציווה: "פרו ורבו" ואילו אתה כאילו "מעניש" אותו בגלל שתבע בך את הנטייה. אז ככה: החודש בירכנו את ברכת האילונות: "שלא חיסר בעולמו כלום וברא בו בריות טובות ואילנות טובות ליהנות בהם בני אדם". מה פירוש: "שלא חיסר בעולמו כלום"? לכאורה יש כל כך הרבה חסרונות... האם לא היו בימי חז"ל? היו גם היו! אלא מאי? חז"ל הסתכלו על חצי הכוס המלאה. עכשיו אנחנו צריכים לנהוג כך. נטייה הומוסקסואלית איננה בריאה מבחינה דתית. היא עלולה לידי איסורי כרת וסקילה. אנחנו צריכים להתמודד איתה ולהימנע מסכנות מיותרות. צודק בחור אהוב במה שעשה. הנישואין עשוים לפתור חלק מהבעייה.

כמו שאמרתי בדיונים קודמים

אני שלם עם הנטייה, זה מה יש.אם אתה רוצה לקרוא לזה כך שאני"מעניש את אלוהים" אתה מוזמן, אני חושב שאם אני כזה, יש סיבה לזה, כמו שיש סיבה לכל דבר... זה לא שאני מתכוון לא להביא ילדים, פשוט אני עדיין צעיר ולא כ"כ חושב על זה, אבל בבוא העת אני אמצא כבר מישהי (כנראה לסבית), נתחתן פיקטיבית נעשה ילדים וכל אחד יחיה עם האהבה שלו, זו השאיפה שלי, הילדים יוכלו לגדול עם אב ואם שאוהבים אותם כמו כל ילד אחר.

Nחמן

New member
מותר לנו ללוק בדעות

זה חלק מכללי הפורום. מותר לך גם להיות שלם עם הנטייה. יש עוד רבים כמוך. בתגובות אחרות התייחסתי למונח זה. מבחינה דתית תלוי, כיצד מסתכלים על זה. אני שלם עם הנטייה, כי כך הקב"ה ברא אותי, אבל אינני מתכוון לוותר כהוא זה על חובתי לקיים "פרו ורבו" בדרך, שהקב"ה התיר לי, וכן מחובתי להימנע מלעבור על איסורים. זה יכול להיות בסדר. רק אם אתה מקבל את הנטייה כדבר מובן מאליו, שאין בו משהו חריג תוך ויתור על איסורי תורה, הרי יש כאן ויתור נועז למען תאוות הגוף וזה מסוכן מהבחינה הדתית. אתה יכול להגדיר עצמך כלא דתי ולא מאמין אך זה כבר סיפור שונה. לפחות חלק מאיתנו מאמינים ובטוחים, שיש דך להתגבר על הנטייה ללא קושי וללא מאמץ רב.

אני לא עובר על שום איסור לפי מה שכתבתי ...

כתבתי שכן אתחתן עם מישהי ויעשה איתה ילדים, אבל היא תהיה מודעת למה שאני ( ואולי היא תהיה אפילו באותו מצב כמו שלי - הומו דתי והיא לסבית דתיה שרוצה ילדים ) אני אחיה עם האהבה האמיתית שלי (גבר) היא תחיה עם האהבה האמיתית שלה ( אישה ) ויהיו לנו ילדים במסגרת נישואים כדת וכדין לא מחוץ למסגרת הנישואין. לא אמרתי שאני יסתקסקס עם האהבה שלי (הגבר) רק אמרתי שאחיה עם מישהו שאני באמת אוהב. על פי מיטב ידיעתי אלוהים אוסר על משכב זכור ולא על לאהוב גברים, האהבה מותרת, הפעילות המוסיימת הזו אסורה.... אני מגדיר את עצמי כבן אדם מאוד מאמין ( אם לא הייתי כזה כבר מזמן הייתי במיטה עם איזה גבר...) אני לא מגיר אותי כדתי דתי.... בשבילי דתי לייט ( שבת, כשרות, גמ"ח, חלק מהמצוות ) זה מספיק. אני מאוד מאמין ומאוד בטוח (כדבריך) שאפשר לשלב את שני העולמות של הומוסקסואליות ודת ביחד... הבנת למה התכוונתי או שרק יותר סיבכתי אותך ?

Nחמן

New member
הבנתי אותך

הפתרון שלך יכול להיות טוב לשעת הדחק. רק מה זה אהבת גבר? אם הכוונה לריגושים בלבד מבלי לעשות שום מעשה, לא ראיתי בזאת איסור. לגבי שמירת מצוות ודתי לייט זה כבר נושא נרחב מדי להודעה כה קצרה. אולי בשרשור נפרד. בהצלחה!

הודה לקב"ה שנתן לך נפש שוקטה

השלמה עם מי שאתה, ושאתה לא חש צורך להילחם בעצמך.אתה בר מזל! זאת בהשוואה לאחרים כאן הרואים שחורות וסובלים בגלל היותם שונים מן הרוב. איחוליי מקרב לב!

גנימדס

New member
יש הומואים שרע להם.

הי... גם לי קשה לפעמים להסתכל דרך עיניהם של אחרים. אולי אתה (ואני) שלמים עם זה שאנחנו הומואים. אך לא כולם כאלה. יש כאלה שלא השלימו עם מי שהם ויש כאלה ששונאים את מי שהם ויש כאלו שמתעקשים מאד לשנא את עצמם ויש כאלו שלא שונאים את עצמם אבל מתעקשים ברצון לשנות את הבלתי אפשרי ויש ביסקסואלים ויש הומואים שנשואים לאשה שמשעממת אותם מבחינה מינית... ויש.... עם הזמן תראה עד כמה הקשת הזו רחבה, ועד כמה יהיו דברים שיקלעו לחשיבתך ודברים שממש לא לטעמך. התגובות שנחמן וטיפטף כתבו לך , לדוגמא, הם ממש לא לטעמי. אך זו תפיסת עולמם שהומו=רע. לפעמים זה מרגיז, מקומם , אך עם הזמן לומדים שככה אנשים חושבים, וכל פרח בגן מלבלב בתקופה שמתאימה לו... ואם טוב לך. אשריך !

Nחמן

New member
אשריך!

אינני יודע אצל איזה רב היית (אשדמח לדעת במסר אישי) אבל אני רואה בו באמת חכם חכם גדול. כפי שכתב פרנקי הנכבד, הוא לא רצה להביך אותך ותחת זאת העדיף לתת לך "זריקת עידוד" מתוך תקווה, שתשפיע.... אינני יודע, אם אפשר לשנות את הנטייה וגם לא ניחסיתי לעסוק בכך יותר מדי. הדעה הרווחת היא, שאי אפשר לשנות אבל אפשר להתגבר עליה. המון ברכות

מזכיר לי קטע שהיה לי הבקר עם מישהי

שסיפרה לי לגבי משהו שהיא לא מודאגת כי האסטרולוגית שלה אמרה לה שהיא תאריך חיים.

אני דווקא מאמין באסטרולוגיה.‏ ‏

אני גם מקבל כל יום במייל תחזית אסטרולוגית יומית מהאתר "סטארט" אני לא ילך בחיים לפותחים בקלפים או כאלה,‏ אבל זה דבר מעניין ועל פי רוב זה גם צודק.‏ משא"כ אצל רב צדיק זה עובד ב ‏100‏ אחוז לא כמו אסטרולוגיה 90‏ אחוז.‏ ‏

Nחמן

New member
הבל הבלים

כך אמר שלמה המלך. היה מישהו שהיה חשוב (לפחות בעיני עצמו...
), שאף הוא האמין באסטרולוגיה. יום אחד קיבל אירוע מוחי אולם חזר לאיתנו תוך זמן קצר ביותר. לשאלת העיתונאים החל להתפאר בסיכוייו להאריך ימים כיוון שאמו האריכה ימים, אביו האריך ימים וגם סבו וסבתו... הוא רק שכח, שהיה לו בן בשם גור שאותו שכל בגיל 11 (תאונת ירי), וכן שתי נשים, שאותן הספיק לקבור בגיל צעיר. איש זה אומנם האריך ימים וחי עד היום הזה אבל... עוד חיים כאלה ואבדנו. שמו של האיש: אריאל שרון.

למעלה