גלדריאל קבלו
T ThisIsJustME New member 9/1/04 #26 למה צבע יותר קשה? זה דווקא ההפך לדעתי לפחות בעיפרון לעשות נפח, צלליות והכול הרבה יותר קשה בצבע את משחקת עם גווני צבעים וזה יוצר לך הכול טוב זאת דעתי... אני במגמת אומנות חיחי
למה צבע יותר קשה? זה דווקא ההפך לדעתי לפחות בעיפרון לעשות נפח, צלליות והכול הרבה יותר קשה בצבע את משחקת עם גווני צבעים וזה יוצר לך הכול טוב זאת דעתי... אני במגמת אומנות חיחי
י יסמין טרוגובוף New member 9/1/04 #27 נכון! למרות שבעיפרון זה גם נחמד. כאילו כי למשל אני אוהבת ככה לעשות עומקים וכאלה עם עפרונות וזה יותר נוח מאשר בצבעים..
נכון! למרות שבעיפרון זה גם נחמד. כאילו כי למשל אני אוהבת ככה לעשות עומקים וכאלה עם עפרונות וזה יותר נוח מאשר בצבעים..
י יסמין טרוגובוף New member 9/1/04 #29 אקריליק זה נחמד באמת! למרות שציירתי עם זה רק פעם אחת... חחחחחח על איזה נושא אנחנו מדברות!
T tomigirl New member 9/1/04 #31 טוב התמונה של לגולס לא עולה לי.... ניסיתי כמה פעמים ולא הצליח... אולי אני ישלח דרך פרפר 15
T tomigirl New member 9/1/04 #32 זה לא כל כך קשה.... אקריליק.... אני במגמת אומנות וידיד שלי עשה תמונה מהממת של אורלנדו כלגולס באקריליק ויצא לו בן זונה!!! אני יביא לכן את התמונה ביום ראשון... חחח אמרתי לו להביא לי אותה כדי שאני יצייר אותה...
זה לא כל כך קשה.... אקריליק.... אני במגמת אומנות וידיד שלי עשה תמונה מהממת של אורלנדו כלגולס באקריליק ויצא לו בן זונה!!! אני יביא לכן את התמונה ביום ראשון... חחח אמרתי לו להביא לי אותה כדי שאני יצייר אותה...