היי לכוווולם

קרן ט

New member
היי לכוווולם

באתר של המתיא שלנו יש קישור להרצאה בנושאה שילוב ילדי פ.ד.ד במסגרות. אני עדיין לא קראתי- מצרפת את הקישור אולי יעזור למישהו..... אוהבת,קרן

../images/Emo207.gifכתבה על שילוב ילדינו ותודה לך

תודה לרננה והיוזמים על הכתבה היפה והרצינית בנושא השילוב. הופיעה בירחון הורים וילדים ולצערי, עקב משקלה הכבד, לא מתאפשר להעלותה לכאן. אתם מוזמנים לקרוא אותה שם, או לשלוח לי מייל ואשלח אליכם. בברכה, תלמה.

vered73

New member
יש לכתבה הזו ערך מוסף:

8 שנים הייתי מנויה על העיתון המגמתי והמזעזע בשיעממו, והתלוננתי שהכתבה היחידה על התמודדות עם נכויות היתה על ילדים עם קשיי ריכוז או טונוס נמוך, ופעם אחת על מפנה. 8 שנים כתבתי מכתב שלא נענה לעורכת חדשה שכתבה שהיא מחכה לשמוע מאיתנו הקוראים המתמידים 8 שנים של התעלמות והתמקדות בהריון ולידה כאילו זה הדבר הכי מרתק בעולם שיש |איקון של הקאה עצמונית| וכל מיני דיווחים משעממים על לידות מוזרות וחוויות חושניות כשאת שוקלת +20 קילו והגב שלך גם נראה כמו S (שלא לדבר על זה שבועטים בך מבפנים וחושבים ששלפוחית השתן שלך היא טרמפולינה). לדעתי ההישג בכתבה היא בעובדה שהיא התפרסמה בעיתון הנ"ל. אבל ברגע שזה יופיע במבט, אז זה יהיה משהו משמעותי ציבורית. (צר לי שזה נשמע השבתת שמחה, זו לא הכוונה)

למעלה