היי לכוווולם!

היי לכוווולם!

אני מאי... וכרגע אני חדשה כאן... אני לא יודעת הרבה בקשר לדוליז ושות´ אבל אני אוהבת לצייר ונדלקתי על הסגנון הזה... אני מצרפת את הדולי הראשונה שלי... אני מקווה שתגיבו ושתתנו עצות... בכל מקרה רציתי לומר היי לכולם... אז... הי כולם!!!!!!!!!

ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif

הדולי ממש יפה יחסית לראשונה, עדיפה על הראשונה שלי בכולופן.
השיער קצת גושי מדי, תחפשי בטאגים (=טאגליינס, השורות הכתומות/צהובות המתחלפות למעלה.) את הטוטוריאל של הפורום (שענת הכינה
בעזרת עוד כמה בנות
) שם יש טיפים, והסברים מפורטים איך ליצור שיער בגדים וכו´. מקווה שתשתלבי במהרה(?)! טל.

טל, אני קוראת אותך לסדר!!../images/Emo18.gif

מה דה פאק את עושה בכחול?!?!?!? פרטי נמקי הסבירי והביאי דוגמאות. בתודה מראש ההנהלה ועכשיו מאי-ברוכה הבאה, כל הכבוד! הדולי שלך באמת יפה בתור דולי ראשונה, ביחס לדוליז ראשונות של אחרים!!

YalushA

New member
ברוכה הבאה מאי...../images/Emo176.gif

|שלום| (מדמיינת פרצוף תפוזי מנופף בידו) כמה שצריך כזה אמוטיקון! הדולי שלך מאוד יפה, גם יחסית לראשונה, וגם לא... כל הכבוד! המשיכי כך, ותשתלבי מהר... בהצלחה!

YalushA

New member
ובתור המלצות-../images/Emo176.gif

1. אל תשתמשי רק בבייס של אמוקיס.. תנסי עוד סוגים... 2. השיער לא נראה מציאותי כל כך, תנסי קודם שיער פזור...יותר קל... מקווה שעזרתי.... נ.ב.- אני יהלי...

תודה תודה כולם!

עשיתי עוד אחת... אמו-קיס... לדעתי זה הכי יפה... יש לי קצת בעיה עם שיער... אני מקווה להתגבר על זה...

Invisible TaL

New member
וולקאם../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo13.gif

אני עוד אחת מהטלות שיש פה

אמממממ....

שלוש קבועות יחסית. אחת חדשה שאני לא יודעת אם תישאר אבל אני מקווה שכן.
ועוד אחת שנכנסת הנה לפעמים... סך הכל חמש.
כבר הזכרתי שזה שם יפה

תראו תראו תראו

עשיתי בייס לבד בלי תמונה, או כלום. לבד לבד. מה אתן חושבות? ולפני שתעירו הערות תחשבו גם איך לתקן אותם, כי אני יודעת שיש פשלות בבייס שלי והיה לי קשה לתקן אותם, ומאחר ואני די גרועה, נאלצתי להשאיר את זה איך שזה. ובעניין שמירת זכויות, לא אכפת לי אם אפילו תגידו שאתן עשיתן את זה, אני רק רוצה לדעת מה דעתכן על הבייס.

יפה אבל...

הראש והאפקט צביעה יפה... אבל הגוף בלי פרופורציות.... תנסי להאריך את הרגליים ולהרחיב את המותניים.... אבל בכלליות זה די יפה... מקווה שלא פגעתי...

שמוצה

New member
ואי../images/Emo12.gif

אני לא מאמינה שזו הדולי ה1 שלך, שלי יצאה בלעעעעעעע
(הנה היא מצורפת) היא ממש יפה! וגם כול האחרות! אני מתה עם השיער שאת עושה! (על זה מה שנאמר: התחנפות איז גוד!) אבל באמת, זה מה זה יפה.... אז ברוכה הבאה

תודה רבה!

הדולי שלך דווקא יפה ובכלל לא בלעעעעעעעעע.... לפחות לדעתי... ראית את האחרות שלי?

למעלה