היי לכווווולם

GALI02

New member
היי לכווווולם../images/Emo23.gif

יש פה מישהו? ניקול, נדמה לי שהיית כאן לפני כמה דקות אז אם את עדיין כאן השמיעי קול
גילי

GALI02

New member
טוב אז...

כנראה שבכל זאת אין אף אחד
לילה טוב
וביי בינתייים

jess ועוד

New member
והופה גם אני פה

כל היום לא היה לי אפשרות כוח או מצב רוח לכלום ועכשיו אני פה מה המצב ???

jess ועוד

New member
חיה ובועטת ולך חבר חדש

לא אמרתי ברוך הבא ברוך הנמצא ותהיה ברוך אם תישאר ספר על עצמך קצת

רק על עצמי לספר ידעתי..

צר עולמי כעולם נמלה...מי מכיר ? שירת רחל. טוב על עצמי אספר, אך לא ברגע זה. למי שממש רוצה לדעת, יש את הכרטיס שלי..
אבל אתמול בלילה התעוררתי..לא יודע בדיוק איך ולמה אבל כתבתי משהוא..לא שיר לא פואה..לא סופי : רבותי, לשיפוטכם..ולא בבקשה, אל תנסו לנתח אותו... אתה שנתת - ללא התחיבות. אתה שנתת - ללא התחרטות.. אתה - שרק לוקח ולוקח...אין לי מה. לקחת בלי סוף !! נותרתי ערום פה מולך...ואתה עוד לוקח !? שילמתי את חובי אלף מונים, תן לי את חיי. תן לי להמשיך. דרכי - הדרך בה עברתי, בברכתך, מלאה גופותיהם של אנשי. איבדתי הכול. בגללי ? בגללך ? אל תיתן לי את ברכתך. תן לי ללכת. תן לי ללכת לבדי... ומי יודע אולי ימצאו, את הכוח לסלוח. ומי יודע אולי אמצא את הכוח לסלוח. לסלוח - קודם כול לעצמי. לא פשעתי. לא פשעו נגדי. הכול היה כל כך תמים - חיים שלמים. ועכשו, נותרו רק רסיסים. רסיסי חיים רסיסי חלום. חלום שאולי לעולם לא יתגשם. חלום שהיה ולא יהיה יותר. ריק כול כך גדול יצרת...ואני נותרתי בודד וגלמוד אל מול פניך.. עזוב אותי רק לך אומרים הזמן יתקן הכול...זמני הוא לא אין סופי. אל תיתן לי את הכוח. כבה לי את השמש - ותן לי לצמוח בחשיכה. אל תאיר את דרכי - ואל תיתן לי תקוה... כול תקווה שנתת התנפצה אל פני המציאות. לא אתה יוצר את המציאות - זה אני ! ואולי העתיד, יתן בכם ובי את הכוח לשכוח. את הכוח להמשיך, לתור אחר יעד... עזוב אותי, רק לך. לא נותר פה דבר בשבילך. רק דממה זועקת... וריקנות אין סופית...

ortal_sh

New member
ממש יפה - מדבר !!!!!!

הי מדבר , כמובן רק עכשיו היה לי זמן להיות פה, אז לגבי השיר - לא ידעתי שיש לך כישרון - יש לך עתיד ..... וחוץ מזה, אני רואה שהשתלבת יפה ....... ח"ח לך ... אני אשמח להיות פה, שאתה פה , כמו שאתה יודע אין לי הרבה זמן בכל אופן, אני עכשיו זזה לישון (עדיין קצת חולה - כואב לי הראש, והצינון הורג אותי )...... שהיה לך לילה טוב ..... (בעצם נראה לי שאתה בחלום השביעי עכשיו ). אז שיהיה לך יום טוב ונעים .... ביי אור-טל

ortal_sh

New member
תודה מדבר .......

אבל יום חופש , זה יותר מידי
אמרתי לך , יש לי מטרות
. ושוב תודה .......... אור-טל

GALI02

New member
אני לא מאמינה

זה פשוט כל הזמן קורה לי. איך שאני בטוחה שאין אף אחד פתאום כולכם מתחילים לצאת כמו פטריות. ריקי, ג´סי והבחור החדש(נעים מאוד-גילי)- מה שלומכם הערב? רק אל תגידו לי ששוב פעם זה קורה. אתם עדיים כאן, נכון?

GALI02

New member
אופס

למה ריקי? אין לי מושג. ניקול- כמובן וריקי אם את כאן אני אשמח לשמוע גם ממך- כנראה את בתת מודע שלי או משהו כזה

GALI02

New member
ערב מצויין

אז מה אתה מספר? "בקצה השמיים ובסוף המדבר יש מקום רחוק מלא פרחי בר..." שיר מקסים לדעתי

GALI02

New member
איך שכחתי

שיר מקסים. הרבה רגש וכנות.גם מבלי לדעת בדיוק מה הרקע בו הוא נכתב

אלף תודות לך...../images/Emo39.gif

ערב סביר אנשים..כולם כבר פה ? התחלתם בלעדי ?
רק תחיכו...ותראו איך הכול נהיה יותר טוב...

למעלה