היי. לילה כבר

טוליפקה

New member
מיקה יקרה

תודה על התייחסותך. אני שמחה שילדיי חיים את חייהם ותכניותיהם מלאות. כשאני מחכה, אני מחכה כי אני קצת דואגת כי הוא ישן מעט מידי. (רק לדעתי כמובן). כי הוא רץ לצופים וזה נפלא והוא פעיל. כי , וכי, וכי... בעצם הוא רץ מהר מידי וגדל מהר מידי והוא בן הזקונים. את מבינה? והלוואי שלא היו צריכים לחוות את הבדידות שלי. אבל הם לא צריכים. הם חסרים אותו את אבא כל כך כך שהם חווים את הבדידות שלהם. והם ממלאים את זמנם בפעילות וזה טוב. גם אני עסוקה מאד. וככל שאני עושה יותר כך טוב יותר. יש תוכן והזמן בורח. לגבי החברים, יש פשוט קשיים בבילוי הזוגי הקבוע. זה קושי שצריך להתגבר עליו איכשהו. כשפתאום במסעדה הכסא שאמור להיות לידי , חסר אותו. כי בהרגל של הבילוי עם אותם אנשים זו היתה המתכונת. אני בהחלט לא מנתקת קשרים "סדרתית". להיפך. זה רק ענין של זמן.הרגשתי צורך להיות בלבד יותר. כנראה. אני מקוה שגם את תמצאי בדרך שלך את היכולת להתחבר במקומות שיהיה לך נעים ושמח. כשתרגישי שאת יכולה. בקשר לילדיך, איני יודעת מה הגילאים שלהם, אבל אני בטוחה שהם מרגישים את בדידותך. כנראה שגם להם קשה. קשה להם לראות אותך כך. ואולי וקשה להם יותר שהם לא יודעים מה הם יכולים לעשות . האם ניסית לשתף אותם בהרגשה הזו? אני אתך בכל ליבי. אשמח לשוחח שוב.

טוליפקה יקרה

גם אני עברתי את השלב שרציתי אותם עוד קצת ילדים ... אבל טבע החיים שהם פורחים לנו ... והעיקר שמנהלים את חיהם בתבונה ועל ערכים שחנכנו אותם .. היום כשיש לי חברים חדשים ,רובם פנויים/ות ..העולם שלי נראה אחרת .. אני יוצאת מבלה יותר מהרבה נשואים ובטח שיותר ממה שבילתי לפני האסון .. אז היה לי שותף וטוב היה לנו ביחד ,בבית ..היום בורחת מהבית מהלבד .. אבל כבר בילדות בחרתי להיות מאושרת ..ואני דואגת לאושר שלי ... הערב לדוגמא אני יוצאת לערב קריוקי אצל חברה מהקבוצה .. כל אחד מביא כיבוד ויהיה נחמד .. שלשום היתי בטיש הגדול .. ומחר יוצאים לרקוד ... מוצ"ש קבוע בית קפה על שפת הים ... בנוסף יש הרצאה לפחות פעם בשבוע ..חוגים, הצגות .באולינג ... אז למדתי לצאת לבלות ולמלא את זמני ... חיי היום עשירים מלאי תוכן ופעילות ... יכולה לומר שמתוך השבר הגדול התעצמתי .. גליתי כוחות שלא ידעתי שיש לי , אמי תמיד אמרה ממשבר אפשר לשקוע ,אבל גם ניתן ללמוד ממנו ולצמוח... על הכל היתי מוותרת ולקבל אותו לעוד שעה ..לעוד זמן .. אבל זה לא יתכן אז מפיקה את המקסמום ממה שיש ובטוחה שאישי יושב שם למעלה עם כוס היינק
מחייך את חיוכו הנצחי ..וגאה בי !!!

טוליפקה

New member
היי. לילה כבר

זה מתחיל איכשהו כשאני מחכה לילד הזקונים שלי שיכבד את המילה שלו ויגיע כבר הביתה. ואז מתחיל הכובד להכביד יותר. המחשבות. האם אני שומרת על גבולות מספיק ברורים? בדיוק נכנסה בתי .וקלטה את מצב רוחי. אכן נתנה לי להבין שהם כנראה כולם זקוקים לגבולות ברורים יותר. זה היה שמור לאבא שלהם.אני זו שעיגלתי החלקתי עזרתי... אתמול הזכירו את בין המיצרים. והרגשתי כל כך באבל. כבר כמעט עברו 11 חודש. ברגע שאני רק כותבת את זה, העינים שורפות לי את הראייה. כמו סחרחרה שדוהרת והכל יוצא משליטה. ככה זה מרגיש לי. צריך לאסוף את כל הכוחות ולנסות אחרת. הזכרתם "חברים". זה פרק מיוחד בהחלט. פרשתי לגמרי מהמפגשים. .לאחר 30 שנה.. לא יכולה! .מתחמקת בנימוס. הכי מוזר כשאני מקבלת מסרים מרומזים על כך שאני לא בסדר שאני מתחמקת. . ואז אינני יכולה להתעלם מהשאלה "מה זו חברות בכלל"? איך היא היתה אמורה להתנהל כשקשה ??? חלק מהחברות אני פוגשת ללא כל החבורה. וזהו. הזכרתם כאן קבוצת תמיכה שמתגבשת. אם מישהו יודע משהו על כך אשמח לשמוע. רשמתי לי את המספר טלפון אני מתכוונת לברר. לילה טוב.

למעלה