תגובה צפויה
לי נראה שאת באמת לוקחת הכל ברצינות תהומית. עד כדי כך שאת מפרידה בין סוגים שונים של בדיחות. כמובן שבדיחות על נשים לא יצחיקו אותך, לא עלה בדעתי אחרת! זה באמת חבל לדעתי. עם כל הרצינות שבנושא, עדיין יש מקום להומור. למעשה, בכל תחום יש מקום להומור (טוב, כמעט). אם את לא מרגישה כך, חבל לי עלייך. אבל זה לא משנה, כי בטח ובטח שלא מזיז לך.. בסה"כ ביקשתי שבמקום לראות הכל ברצינות כזו, או אם אפשר, תפסיקי כבר לחפש בכל דבר משהו שפוגע בנשים (הראיה שלך כבר לא אובייקטיבית ומעוותת, לדעתי) . זה טוב ויפה שאנשים משבצים בדיחות לקטרגוריות, אבל למי בכלל אכפת... זה בערך כמו שאני אנסה לספר לך על סוגי משפחות חלקיקים אלמנטריים בגרעינים של כל אטום שסובב אותך. איך שלא יהיה, לא מן הראוי שאני אגיב על איפה האף שלך נמצא ביחס לאיפה שהוא צריך להיות, אבל הייתי מוכרח. ואת יודעת, התגובה האחרונה שלך אפילו מוכיחה את זה יותר (אפי הוא בדיוק במקום הנכון..). עכשיו תראי. שוב פעם נחזור לדיונים על דעות. כל דבר מצחיק מישהו אחר, ועם זה לא ניתן להתווכח. אני לא מנסה לכפות עליך שום דבר וממש לא להתאים לך את סולם הערכים שלי. הדיון הוא עקר. את פשוט בטוחה שאת צודקת, ואת יודעת משהו, במקרה הזה, אני לא כ"כ בטוח. רק שאצלך זה תמיד בלתי אפשרי לשכנע אותך. למה ? נו, בטח תגידי שהנימוקים שלי לא מספיק משכנעים. ופה בדיוק הבעיה שלך לדעתי, הקושי שלך. הלוגיקה שלך לא תשתנה אלא אם כן מישהו ייתן לך כזה נימוק עצבני שלא תוכלי להתווכח איתו, אבל בנושאים כמו בדיחות, מי בכלל יכול לעשות את זה ? ובכלל אני בספק אם לא תמצאי דרך להתווכח גם עם זה. יש לך כישרון לדברים האלה... אין לי שום חשק להמשיך להתווכח איתך, ובטח ובטח שאני לא מרגיש מאוים ממך (את מחמיאה לעצמך הרבה יותר מדי), ובטח ובטח שלא צריך להתבגר. בקשר לעניין המותק, כבר היה לנו פה את הדיון. מעצבן מאוד הרבה בחורות, לא ? קטנוני ביותר. באמת. לילה טוב לך