היי ליאור!!!

o r l y s

New member
היי ליאור!!!

עברתי עכשיו בפורום ושמתי לב ממש במקרה שכתבת לי. מצטערת שלא שמתי לב לפני כן. תודה ענקית. לא מכירה אותך במיוחד, אתה מוכן לספר בקצרה למה אתה כאן. אורלי

GALI02

New member
היי אורלי.

נראה לי שגם אנחנו לא עשינו הכרות עדיין. אז... נעים מאוד גילי

o r l y s

New member
צודקת בענק!!!

היי, שמחה להכיר גם אותך. אני חייבת לציין שנמצאים פה אנשים מדהימים וטובים. זה חשוב לדעת שתמיד יש עם מי לדבר, להתייעץ וסתם לצחוק. מה קורה איתך? תספרי לי קצת על עצמך. אוהבת אורלי

GALI02

New member
אין לי כל כך הרבה מה לספר

כרגע אני די במצב של לא לעשות כלום. השתחררתי לפני 5 חודשים ומאז פחות או יותר לא עשיתי כלום(חוץ מפסיכומטרי וגם עבדתי חודשיים באיזה מקום). בגדול אני עדיין מחפשת את עצמי. וכן, מה לעשות, גם את החצי השני(או איך שלא נקרא לזה...מכסה, סיר...חחח) זהו בערך. אני מתחילה ללמוד באוקטובר כנראה ביוטכנולוגייה אבל הכל תלוי בתוצאות של הפסיכו´ שלא רוצות להגיע!!!!!! נכנסתי לכאן פעם ראשונה בדיוק כשהשתחררתי(קצת אחרי) מתוך הרגשה גדולה של "כלום" מין רייקנות כזאת. קשה לי להגיד שעכשיו אני מרגישה אחרת לגמרי אבל אני בהחלט בכיוון הנכון וכמו שאמרת, לאנשים המדהימים כאן יש חלק לא קטן בזה. זהו.שמחתי להכיר.
גילי

ליאור 30

New member
היי אורלי

מה שלומך????????????.. טוב עלי כבר כתבתי השבוע אבל אכתוב לך שוב אני נשוי +4 גר באיזור מעולה ויליד 69 ועכשיו לשאלתך למה אני כאן אז ככה בואי נקרא לחברתי היקרה מאוד ניקוללללללללללללללללללללללל ונשאל אותה למה אני כאן אוקי????????????? זה סיפור מגניב ומצחיק איך הגעתי לכאן בכלל אז אני מזמין את ניקול או את ריקי או את מרין או את ג´סי לספר למה ואיך הגעתי לכאן אוקי ליאור

ניקולי

New member
אז הנה אניייייייייי../images/Emo24.gif

אורלי... את ליאור הכרתי לפני שנתיים בערך אם לא יותר..הכרתי אותו בצ´ט...הוא חברי הטוב ביותר (טוב נו.. חוץ מיהודה
) הוא חבר אמיתי וכנה ודוגרי, ומה לא. בקיצור לליאור אין אכזבה ואני מקווה שלא תהיי לו... איך הוא הגיע לכאן אני אספר לך.. יום אחד באחד מימי החמישי שעשיתי מפגש אצלי בבית, ליאור התקשר אליי ורצה לראות משחק אצלי בבית,כשאמרתי לו שאני לא לבד ושיש לי אורחים הוא נסוג ולא רצה לבוא (מזל שיש לי את יהודה שאוהב אותו מאוד, והתעקש שיגיע) הוא בא! ואז תוך כדי זה שכולנו רואים קטע מהחתונה שלנו (שלי ושל יהודה) נכנס אדון ליאור 30 כרוח סערה וצעק כל כולנו "תסגרו את זה באתי לראות משחק" חחחחח עכשיו שאני נזכרת כולם הסתכלו עליו כאילו ירד משמיים, נחת עלינו..ליאור נכנס לילדים שלי לתת להם נשיקת לילה טוב (כי הם אוהבים אותו וחיכו לו בכליון עיניים)..הוא יצא מהחדר שלהם, אנחנו העברנו למשחק (לא שהוא ראה אותו, אבל העיקר שהעברנו).. ואז ככה פתאום ליאור התחבר לחברה שכאן..והתחיל להכנס לפורום.. עכשיו את מבינה איך ליאור כאן?? ולמה הוא כאן?? ואני מתה עליו כי הוא חבר אמיתי!!

ליאור 30

New member
טוב אז אני חייב לתקן אותך ניקולי

יש לי אכזבה מאוד גדולה בחיים ואת יודעת את זה טוב והיא ויהודה חטףףףףףףףףףףףףףףףףףף לי אותך יו איך הסתבכתי עכשיו (נוווווו מה איכפת לי שיקנא יהודה
)חחחחחחחחחחחחחח ובקשר לחברים יו אני רק נזכר כרגע איך ג´סי ומרין וריקי הסתכלו עלי אז חבל על הזמן חשבו נפלתי לא יודע מהיכן כולו כדור סלללללללללל אבל אני מודה אני משוגע בראש שמדובר על מכבי תל אביב כדור סל ומכאן אני רוצה לשלוח למכבי תל אביב הצלחהההההההההההההההההההההההההה וברכה לניצחוןןןןןןןןןןןןןן הערב בחצי גמר אפילו שלא אוכל לראות את המשחק בגלל שבת אבל אמשח מוצאי שבת לשמוע שעלינו לגמר ושמכבי מביאה לנו אושר וגביעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לארץ אז שבת שלום לכם חברים חולה עלייכם אנשים יקרים ליאור

ליאור 30

New member
אני חייב לתקן משהו ניקולי

אז ככה נכון שאני ואת חברים טובים מאוד אבל יש לי אכזבה מאוד גדולה בחיים ואת יודעת את זה והוא שיהודההההההההההההההההה חטף לי אותך לא יכול לחיות עם זה ככה קשה לי כי את רחוקה ממני מכירה את השיר הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (מה איכפת לי שיהודה קצת יקנא
) ודבר שני נכון את זוכרת איך ריקי ומרין ובעיקר ג´ס הסתכלו עלי מהיכן הוא הגיע המשוגע הזהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל מה לעשות מודה שאני משוגע ובעיקר עם מדובר על מכבי תל אביב טוב אני רוצה לשלוח מכאן ברכה והצלחה לקבוצתי היקרה שאני לא אוכל לראותם היום בגלל שבת אבל אמןןןןןןןןןןן שינצחו ויעלו לגמר ביום ראשון ואז יביאו לי נחת וגביעעעעעעעעעעעעעעעע שוב פעם חולה עליכם ליאור

ליאור 30

New member
אורלי אני מקווה שעכשיו הבנת

ועם יש עוד שאלות אני כאן חחחחחחחחחחחחחחחחחח או באישי יוווווווווו אני מתחיל איתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משוגע או לא משוגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ביייייייייייייייייייי צחקתיייייייייייייי אורלי

למעלה