היי כנסו!

LLLIZ

New member
היי כנסו!

אני חדשה פה בפורום והאמת אף פעם לא חשבתי שקיים פורום לעברי.. עכשיו שגיליתי שיש פה בתפוז ממש שמחתי כי הוא הזמר שאני הכי אוהבתת מכל הזמרים.. עכשיו רציתי לבקש טובה! אולי יש פה מישהו נחמד שיכול לשלוח לי שירים שלו? הקאזה שלי נדפקה..=\ ואני חייבת שירים שנמצאים בתוכה.. בבקשה מי שיכול.!

היא התכוונה ש..

לא היית ציכה לצעוק שאת מורידה שירים שלו, כי זה... איך נומר... אסור
פה.

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אם רק עכשיו נכנסת לפורום, יש כמה כללים שאת צריכה לדעת.. אחד מהם זה שאסור לדבר פה על הורדות לא חוקיות של שירים או קטעי וידיאו של עברי
. אם את רוצה לשמוע את המוזיקה של הזמר שאת הכי אוהבת מכל הזמרים, כדאי לך ללכת לחנות הדיסקים הקרובה לבית שלך ולקנות את הדיסקים שלו. אני ממליצה על "יותר טוב כלום".

vered151

New member
אני על המארז DVD יחד עם CD לייב!!!

שניהם פשוט מעווווווווליםםםםםם!!!!!!!

LLLIZ

New member
כןן! ראיתי בצליל..

אני חושבת שאני אקנה אותו.. יש לי את הדיסק הכי חדש שלו.. אבלל יותר טוב כלום נראה לי גם מעניין

vered151

New member
לא יפהה!!!

אם את כלכך אוהבת את עברי למה את מורידה שירים שלו? את לא יודעת שזה פוגע בו?! ושבגלל זה הוא צריך למכור את עצמו לחברות למינהם? לא יפה בכלל...=\

TOMER511

New member
עברי הוא הזמר היחיד ששווה כסף ב100%

אין שיר שלו שיש לי ולא נקנה בכסף.

TOMER511

New member
אני מתכוון.....

שעברי לידר זמר כל כך טוב. ושאני כל כך אוהב. שאני יקנה כל דיסק שלו. ולא יוריד שירים שלו מהאינטרנט ויפגע בו.

vered151

New member
האאא =]]]

כל הכבוד..!!! אני מקווה שרובם פה כאלה. אחרת... מה שווה ההערכה וההערצה של כולנו אליו אם בסופו של דבר אנחנו פוגעים בו? יום טוב שיהיה לכולנו חבר'ה...=]]]

למעלה