היי כנסו!!!(עזרה)

p p 7

New member
מוריתוש- תרגיעי

אל תיסחפי ואל תתלהמי. בטוח שאני לפנייך בדירוג- בין עשרת הראשונים. אני רואה את טובת הכלל ולא את טובתו של מגזר זה או אחר. אני כותב את דעתי ומה שנראה לי צודק. אתן לך דוגמה קטנה - הלהקות שבמקומות הראשונים ביותר ושהתחילו בתחילת המשחק הוציאו 3-5 אלבומים ביום אחד מידי יום. להקות שנכנסו מספר ימים לאחר מכן, כבר לא יכלו לעשות את זה. ולכן "המאמצים" של הלהקות שבמקומות הראשונים לא נבעו כולם מניהול יותר נכון של עניני הלהקות וזו, כמובן, רק דוגמה קטנה לחופן הגדול של העיוותים במשחק הקיים. המשחק הזה הוא אנדרלמוסיה אחת גדולה. קבעו שהמשחק נגמר ב-24/8. אז זהו, שייגמר !! גם כשאת משחקת כדורגל בליגה, הליגה מסתיימת עם אלופה, סגנית, מחזיקת גביע ומתחילה עונה חדשה. לא קובעים שהליגה ממשיכה היכן שנסתיימה העונה הקודמת. תחשבי על זה ! חוץ מזה- הפניתי את השאלה לחביתוש עד כמה שזכרוני אינו מטעני. ואליך המפתח- באשר לטענות שהעליתי, לא מן הראוי להמתין. צריך להביא בפני המנהלים את השיקולים השונים לפני שהם מקבלים החלטה לכאן ולכאן. כי אם יחליטו שהמשחק יימשך היכן שיסתיים, אז יהיה מאוחר להעלות טענות נגד. בכבוד רב ובברכת חברים

p p 7

New member
ועוד משהו- מוריתוש היקרה מכל

את כנראה מבלה הרבה זמן בפורום ואת רואה את השאלות החוזרות על עצמן. לא כולם מבלים כל היום בפורום. על כן לא יכלתי לדעת שהנושא ששאלתי לגביו כבר הועלה. לפחות לא לפי הדף הנוכחי. מקווה שיהיה לך שבוע טוב עם הרבה סבלנות

אזזז

קודם כל הכינוי הוא מורושית (תקרא יותר טוב בפעם הבאה)ואתה יכול לקרוא לי מורי אני לא מבלה פה את כל היום אני מנסה לעזור כמה שיותר שאני פה ואתה לא תגיד לי להרגע אין לך בכלל את הזכות להגיד לי משהו כזה ואמרו בפרושש לא יודעים אם המשחק ימשיך אז מה קשה לקלוט בהודעה 1? חייבים ביום לפתוח עוד 25390 כדי להיות בטוחים?אבלל כללל יום יש עשרות הודעות כאלה כאילו הם חדשים שלא ראו את הפורום בחיים שלהם ולא ראו עשרות הודעות כאלה נו באמת בטחח אני מציעה הצעות שהפורום לא יהיה מוצף לא אהבת את הרעיון זה לא הבעיה שליי!! ולגבי השאלה שלך אמרתי אני יודעת שזה לחביתוש אבלל... תלמד לקרוא בן אדם

lool3

New member
אני חושבת שכבר צריכה להגיע תשובה=\

יש גבול. עוד 4 ימים נגמר המשחק. אני משערת שכל פעם שרק מתחילים לחשוב מתחילים לשחק בסוליטר. נכון שפתחו 34989383928 שרשורים כאלה, אבל זה באמת מוגזם=\ זה כמו שיחליטו ב1.9 בשש בבוקר שבסוף מתחילים ב1.9. אי אפשר ככה. אנשים צריכים לדעת אם להתקדם הלאה בחיים או להמשיך לשחק. בנוסף מור, את באמת נמצאת הרבה מאוד זמן בפורום, גם אני. כל הודעה שאנחנו מגיבות גם יורדת לעמודים הבאים. לא לכולם יש כוח להתחיל לחפש עמוד עמוד הודעה הודעה. אבל, את לא שמה לב שהיא ירדה. לעומת זאת, משהו שלא גולש הרבה או משהו חדש לא ראה את ההודעה ושאל. אני נמצאת כבר די הרבה זמן בפורומים ולכן לא התחלתי לפתוח עוד שרשור על מה שיש כבר 5847 פעמים, אבל יש כאלה שלא. את צריכה להתחשב ולהתגמש. אני לא אומרת שמה שהם עושים זה סבבה, אבל את לא שמה לב לדברים קטנים. ולדעתי הרעיון של לפתוח דף חדש אחלה. כי אחרי הכל יש כאלה שיש להם יתרון כי הם נרשמו בהתחלה, ואז היה אפשר להוציא כמה אלבומים ביום, וכמה שנרשמו לקראת הסוף נדפקו.

ושוב

להסביר מחדשש אנשים תקראו את כל השירשור בשביל להבין על מה אנחנו מדברים ולא רק את ההודעה האחרונה ולצאת על האחרונים שכתבו כי אתם לא מסכימים איתם לפתוח דף חדש מבחינתך ועוד כמה אנשים זה אחלה ומביחנת אלה שהתקדמו רציני זה לא אחלה כייף לי שאתם מסכימים לזה יש כאלה שלא מסכימים ובואי נגיד שאם ימשיכו את המשחק אז ימשיכו אותו כמו שהוא ולא יפתחו דף חדש..! ושוב אני אומרת כי את לא קוראת את כל השירשור אמרתי מההתחלה שכדי לפתוח שרשור גדול של דילמות בשביל שהפורום יהיה מסודר וככה לא יפתחו עוד 53802 שירשורי דילמות יציפו את הפורום וסתם יכעסו עליהם ויענו בצורה לא יפה למה?כי כבר שאלו יותר מדיי אזז שיתאמצו קצת מאמץ לא הזיק לאפחד..!

lool3

New member
לא הבנתי כמעט כלום אבל..

שיהיה. רוצה לפתוח שרשור דילמות? תפתחי! אני יודעת שגם ככה יהיו הצפות בדילמות.

אז פשוט

אל תגיבי למה שאת לא מבינה אני בכלל לא רוצה לריב איתך פשוט אם לא הבנת על מה אנחנו מדברים (היית צריכה לקרוא את כל השירשור)וחבל סתם להתערב במשו שאת לא קשורה אליו אני הצעתי לפתוח שירשור דילמות (אנשים סתם התחילו לצאת עלי בלי להבין על מה אני מדברת)ולהעביר נושא על לפתוח דף חדש רשמתי שברור לי שיהיה את האחד הזה שלא ירשום בשירשור אבל ככה הפורום יהיה יותר מסודר (פעם הבאה תקראי את כל השירשור עצמו) ואני לא אלשח לשירשור הזה יותר הודעות כי הסברתי את עצמי ברור!

lool3

New member
../images/Emo207.gif

מתי מקבלים תשובות לדילמה?(עניתי אתמול ב12 בערך בבוקר)

lool3

New member
בבגדים ונהנים הזה של בית שמש?:O

חנות הבגדים החדשה, "בגדים ונהנים", בבית שמש מעוניינת לצלם את הלהקה שלך עם הבגדים החדשים שהם משווקים. התמונה תתפרסם בכל עיתוני בית שמש והלהקה תוכל גם לשמור את הבגדים מהצילום. האם לאשר את הצילום? בדבר הזה? אני לא עומדת לחכות שבועע! בחייאת

lool3

New member
אוף איזה פסימית

המשחק לא יגמרררררר! לא נזוז מפה

lool3

New member
אני חושבת שהמארגנים לא באמת ידעו

לאן הם הכניסו את עצמם.. יותר מדי רוצים את המשחק הזה. אוךך.. למה לא נרשמתי ביוני?

lool3

New member
אני מדברת. אוף תשלחי לי בהודעה

פרטית את המסן שלך. ככה לפחות לא נדבר על כל הצרות שהשנייה עשתה לה בקומונה. אוי זה בושות:O

למעלה