היי כנסו!!!(עזרה)

ר2ידוש

New member
היי כנסו!!!(עזרה)

שעמו יש לי 57 אלף ומשהו מעריצים אני עושה הופעות בקיסרייה ובפארק הירקון ובכל מקום אפשרי אבל עולה לי רק הכסף בלי המעריצים למה? אני מוציאה שירים ואלבומים ואפילו יש לי אלבום פלטינה! בבקשה עזרו לי... אהה ועוד דבר למה שאני עושה הופעות משותפות אני תמיד מפסידה?!והתנאים הם לטובתי???

כי בקיסריה ובירקון

לא מרוויחים מעריצים. זה בחוקי המשחק. ובקשר להופעות המשותפות - אם תתני את תנאי ההופעות המלאים - מחיר כרטיס, איפה, האם עשית עם יח"צ או בלי וכמה אחוזים מהכסף את אמורה לקבל, יהיה אפשר לראות.

../images/Emo207.gif

מפתח של חביתוש 1.כל בוקר אתה פותח שירשורי דילמות? 2.מותר לי לפתוח שירשור דילמות?

לא כל יום אני פותח שירשור, ואם

את רואה שעוד אין שירשור כזה, את מוזמנת לפתוח. (וזה תקף כמובן לכולם, אבל אל תתחילו לפתוח עשרות שירשורים - כי הם יאוחדו לאחד ברגע שאראה את זה)

לטעמי עדיף

שהמנהלים יפתחו את השירשורי תקלות. אחרת יווצר מצב שבו כל אחד ירגיש חופשי לפתוח "שירשור תקלות" משלו ולהגיד לכולם לשרשר אליו. בכ"א, בנתיים את יותר ממוזמנת לנצל"ש לאחד השירשורים הלא רלוונטים שבפורום. ויש מבחר גדול שלהם.

זו ההעדפה הכללית, כן.

אבל אני לא נורא אעלב אם מישהו יחליט לפתוח שירשור כזה בבוקר. סה"כ אני לא פה 24 שעות ..

מובן שלא.

אבל אני באמת מאמינה שלבוא בצהריים ולראות 20 שירשורים של "דילמממממממממממה- השירשור המקורי תגיבו פהההההההה. שיוואו." זה לא תענוג גדול

..

ממ לאא פשוט אפשר לפתוח את השירשור ולשם ישרשרו כאילו נגיד 1 שירשר דילמה ואני בטוחה שעוד עשרות ילדים יהיה את אותה הדילמה אז הם לא ירשמו את הדילמה שוב ושוב בהודעה נפרדת\חדשה אני בתקווה וספק שרק לשם ישרשרו ובטוח יהיה את ה-1 הזה שדווקא יעשה ההפך

מסכים, אבל אם יהיו כאלה,

הם מסתכנים במחיקה. שירשור זה לא "שיואו בואו תגיבו פה", אלא "שירשור תקלות/בעיות". זו שורת הנושא היחידה לדבר הזה.

לא נהנת לשחק את תפקיד הפסימית

אבל.... זה לא באמת ככה. כמו שהפורום ניראה מנקודת מבט [כמעט
] צדדית, המשתתפים בו לא מטריחים את עצמם ומסתכנים בכך שההודעה שלהם "תעלם" בים ההודעות או שלא יענו להם ומעדיפים להערים על הפורום עוד ועוד שירשורי "זבל" של בקשת פתרונות לדילמות, הופעות משותפות, באגים וכו'. לרוב גם העובדה הפשוטה שהאשכול נעוץ לא ממש עוזרת. לרוב האשכול גדל למימדים מפלצתיים ונשכח. באופן כללי, אני חושבת שפשוט צריך לנקוט גישה יותר אגרסיבית לגבי אותם "מזבלי פורום" שפותחים עוד ועוד שירשורי באופן שוטף. [לא באה חלילה לרמוז שההנהלה לא מבצעת את תפקידה כראוי
] אע"פ שפיתרון מושלם לא יהיה פה, שווה לנסות

כשיש מספר שירשורים אני מאחד אותם.

האנשים שפותחים עשרות שירשורים שוכחים, שבעצם עצם פתיחת השירשורים פוגעת בהם. כי השירשור שלהם יישכח, בזמן ששירשור חדש שמישהו יפתח אולי יתפוס תאוצה. אבל,עדיין, אני שומר לעצמי את הזכות לחסום מהפורום "עושי צרות". יש כבר כמה שנחסמו.

p p 7

New member
שאלה למפתח של חביתוש

שלום למפתח איך פותחים שרשור אם אני רוצה להציע שאם הנהלת המשחק מחליטה להמשיך את המשחק, שתתחיל אותו מחדש. במשחק הנוכחי היו עשרות שינויים של חוקים , מאות באגים ואלפי פעולות לא הגיוניות שמיותר למנות את כולן. לכן כדאי לפתוח דף חדש ולתת הזדמנות שווה לכולם. כמו כן רצוי לתת הודעה מראש על מנת שכל המעונינים יתכוננו ויתחילו באותו מועד. אגב- מה הקוד הסודי של המפתח? אני סקרן לדעת מה יש בחביתוש?

אני מציע קודם לחכות

ולראות אם המשחק בכלל ימשיך. כשנדע אם הוא ממשיך, נוכל לחשוב מה מציעים, אם מציעים.

שוב פותחים את הנושא הזה?!

אני יודעת שזה לחביתושש אבלל דיי מה לא נמאסס לשאול שוב ושוב ושוב?!ולקבל את אותה התשובה?!לא נמאסס הריי אתם תקבלו עדיין את אותה התשובה אז למה לשאול?! אם ימשיכו לא יעשו הכל מהתחלה למה?כי זה לא פייר מצד אלה שהתאמצו להגיע למקומות הראשונים אני לפחות התאמצתיי מאוד להגיע לאיפה שאני היום ותאמין לי שגמאני הייתי מקום 2000 וכל זה אז למה שיעשו דף חדש?מצדך זה פייר אולי אתה לא התאמצת מספיק כדי לנסות להשתפר יש אנשים שישבו חשבו והכל כדי לעלות מקומות

מוכיח את טענתי

באופן מעולה
השירשורים מוצאים מהקשרם באופן שיטתי. גם פתיחת אשכול ש"ש [שירשור שטויות] לא יעזור במקרה הזה. המשתמש הנ"ל לא טרח אפילו לגלגל את הדף לסופו ולראות כמה עשרות שירשורים בנושא שכולם מסתכמים באותה התשובה- נכון לרגעים אלו לא ידוע אם המשחק ימשיך לאחר סיום התחרות או לא. ההנהלה צפויה להודיע על החלטה בנושא בסיום התחרות עכשיו בואו ניראה כמה זמן יקח עד שעוד מישהו יפתח עוד שירשור בנושא.

יילללאא...כאילו שהשרת של אבא שלכם:)

לא יודע מי מכם מכיר ואיזה פורומים, אבל ככה זה ב- 90% מהפורומים. כשאתם בעצמכם ממשיכים להגיב לאותם שרשורים... זה פורום, פתוח לכולם. אפשר לחזור לעמודים קודמים אם רוצים, לא ביג דיל. תחשבו על ה"מציפים" מה שבא לכם, אתם לא חייבים להגיב. אבל אם הגבתם, אז עם סבלנות... כי תמיד יש סיכוי שהשואל "טרי" בשטח, ובשוגג לא שם לב לענינים...

כמובן.

הבעיה היא שבפרום הזה יש יותר מידי "שואלים טריים". זה יוצר לחץ על הפורום, וגורם לאנשים להגיב ככה. יש גבול לכמה שירשורי זבל אפשר לפתוח. מלבד זאת, אותו שואל טרי יכול בקלות לגלגל את הדף טיפה למטה ולמצוא בקלות את התשובה לשאלה שחיפש. ולרוב האנשים כאן משתלדים לענות בנימוס. אבל קורה שלפעמים מתפרצים על מישהו. כולנו בני אדם.

אבל אתם לא קוראים את זה עד הסוף

הוא לא שאל אם המשחק ימשיך... הוא שאל איך אפשר להציע שאם המשחק ימשיך איך אפשר להגיע למנהלים ולהציע להם להתחיל את המשחק מחדש...

צודק\ת שעדיף אבל..

אחרי זה יש יותר מ- 436784 הודעות של דילמות כל פעם צריכים לענות מחדש וחבל שהפורום יהיה מוצף בהודעות

למעלה