כן לומדת בטביב איזה כיתה אתה
1 1dana1 New member 8/9/04 #30 טוב חח אני ירשום לך פה.. רוצה להיפגש...ממ.. בבוקר?! בהפסקה הגדולה?? בחמש דקות...??
א אסי הכוסיתת New member 8/9/04 #20 מה יש לכם?! זנ מגניב! אבל... איזה באסה לקרוא למורה שלך מיכאלה.. בטח פוסטמה וקוראים לה בשם המושלם הזה... אוף אני מדוכאת נתנו לי לפתח תקוות שאני אפגש עם מיכאלוש !
מה יש לכם?! זנ מגניב! אבל... איזה באסה לקרוא למורה שלך מיכאלה.. בטח פוסטמה וקוראים לה בשם המושלם הזה... אוף אני מדוכאת נתנו לי לפתח תקוות שאני אפגש עם מיכאלוש !
ע עדוש לא2 נתוש New member 8/9/04 #31 אני מכירה.........../images/Emo99.gif נתן\ נתי גיא אפרת ( חברה שליי.. } נעה ( סתמ אחת מפגרת.. } יובל אסיי.. ( זכר } עליזה |סבתא| ועודדדדדדדד מלאאאאאאאאא... אבל הכי אני מתגאה ש... לאחי קוראימ נתי \נתן צירוף מקריממ...
אני מכירה.........../images/Emo99.gif נתן\ נתי גיא אפרת ( חברה שליי.. } נעה ( סתמ אחת מפגרת.. } יובל אסיי.. ( זכר } עליזה |סבתא| ועודדדדדדדד מלאאאאאאאאא... אבל הכי אני מתגאה ש... לאחי קוראימ נתי \נתן צירוף מקריממ...
א אסי שחר המדהימה New member 8/9/04 #32 וואלה חח שחכתי גם אני מכירה עליזה היא דודה שלי...... וגם למורה שלי קוראים נוגה והיא החברה הכי טובה של רובי(עליזה) ות'אשר כבר כתבתי למעלההההההההה אאאאאאאא אפרת איזה שלמות (אני יודעת שאין ממש קשר אבל היא פשוט מושלמת!!!!!!! )
וואלה חח שחכתי גם אני מכירה עליזה היא דודה שלי...... וגם למורה שלי קוראים נוגה והיא החברה הכי טובה של רובי(עליזה) ות'אשר כבר כתבתי למעלההההההההה אאאאאאאא אפרת איזה שלמות (אני יודעת שאין ממש קשר אבל היא פשוט מושלמת!!!!!!! )