היי כנסו דחוף

היי כנסו דחוף

שמעתם?, מאיה בוסקילה פורשת מעולם המוזיקה ועוברת לגור בחו"ל, היא פותחת עסק של אמרגנות או משהו כזה....

Music4Life

New member
אהההה כמעט הצלחת לעבוד עליי !!!

היית קרוב ארתורררררררררררררררר, קרוב !!!!!!!!! היית קרוב כל כך...דר, מלכה שלי, תודה שהערת את ליבי..
...שהיום 1 באפריל ושם בדיחה מטומטמת לא תצליח לכם! (טוב כמעט הצליחה!) אולי כי זה באמת טוב מידי...משאלת לב של רבים במדינה....שבוסקילה תודיע על פרישתה מעולם המוסיקה (שלא ברמה שלה בכלל) ושתלך הביתה..יותר טוב מכך, תעזוב את הארץ שלא נראה את הפרצוף הזה שלה... אבל מה שטוב מידי להיות מציאותי, הוא אכן כך. וארתור - נסיון יפה אבל לא הכי הצליח לך!
(ותודה לדר!!!!!!!!!!)

דרוש1

New member
חחחחחחחח ניבה מצחיקולה ../images/Emo70.gif

באמת היה נראה לי קצת הזוי ... לא ידעתי אם להאמין או לא חחחחח בכל מקרה ... מתי תתחברי לmsn?

Music4Life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח עינב.........

טוב נו, מה אפשר להגיד? איזה תירוץ להגיד עכשיו? חחחחחחחחחחחחחח "זה לא אני, זה בגלל החום" "זה המסך מחשב, הוא מסנוור אותי!" "עזבי אני קצת מסוממת היום..." לא יודעת מה נסגר איתי
חוסר ריכוז/תצומת לב...קורה לי לפעמים ואין לי הסבררררר
(ופה אין כבר נתון מבלבל) לירן....באמת היה לי משונה שארתור (שהוא בכללי בחור רציני) ימציא מתיחה אבל אם זה לירן (השובב)
אז זה 100% מתיחה... מצטערת על הטעות לירן ו.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Nice Try
כמה חבל שזה לא אמת....

חח מצחיקים 1 באפריל

אמרתי לעצמי מה זה הפורום הזה לא מנסה לעבוד עלינו קצת?חח ניבה ימצחיקה כמעט והאמנת, אני מאמין שייחלת לזה.

eynav16

New member
חחחחחחחחחחח הרגת אותי....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

shai202

New member
חח אתם לא מאמינים מה עבר היום..

כמה צחוקים...כמה שאנשים פתיים!! חחחחח מאמינים לכל דבר.. אני אישית לא האמנתי לכל מה שאמרו לי..אבל אני הצלחתי לא רע! חיחיחיחיחי

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חבל ש-1 באפריל כי עם זה היה באמת הינו שמחים חחחחחחחחח
חחח כבר 2 באפריל חחחחחחחחחח....

miss sarit

New member
הלוואי וזה היה קורה....

הייתי מאושרת חחחחחחחחחחחח ובגלל שזה 1 באפריל אז אי אפשר להאמין שזה אכן נכון... love you sarit

למעלה