היי, כמעט מתתי אתמול...

היי, כמעט מתתי אתמול...

אני בטוח שהמוסיקאים שביניכם, מכירים את האולפן שהיה שייך למצ´ומרה ברחוב הרצל 27. אז אתמול, שעה 11 בלילה, עשיתי שם חזרה עם כמה חבר´ה שלי ופתאום, אנחנו מרגישים בום אדיר שהרעיד את כל האולפן... יצאנו מהר החוצה לבדוק מה קורה, ואיך שיצאנו מהדלת, אני רואה שני בדואים עומדים מעל בחור ששכוב על הרצפה, ומחזיק את הבטן.. מיד הבנתי מה קורה, הכנסתי מהר את כולם פנימה, ונעלתי את הדלתות. ההשערה שלי? הבדואים רצו פרוטקשן, הוא שיחק אותה גבר, פיצצו לו את המקום. רבע שעה לפני שזה קרה, אני שילמתי לשליח פיצה צמוד לקיוסק הזה... אם הוא היה מגיע קצת אחרי, אני רוב הסיכויים לא הייתי כותב את ההודעה הזאת היום (או אתמול כשחזרתי משם.. שניסיתי, אבל תפוז לא קיבל את ההודעה משום מה...). הנקודה היא, פקחו עיניים... אל תהיו רדומים למה שקורה סביבכם.. תמיד תצפו לגרוע מכל. בקיצור, תיזהרו.

crovee

New member
הקיוסק הזה...

שוקו, אתה יודע מה קרה שם פעם לא? עם דודו ואחי... כנראה שמשהו דפוק באופן ההחזקה שלו... ואכן, תהיו ערניים. חשוב בימים אלו!

טוב,

מסתבר שההודעה הראשונה שלי קצת מבלבלת.. אז אסביר יותר בפירוט כדיי שיבינו.. במוצאי שבת חזרתי מסופשבוע בתלאביב ומיד חברי הלהקה שלי מתקשרים אליי, ואומרים לי שיש חזרה עוד חצי שעה, ושהם באים לאסוף אותי מתחנה מרכזית. הגענו לאולפן, התחלנו חזרה, ופתאום נהיינו מאוד רעבים, אז הזמנו פיצה. הבחור בטלפון אמר שתוך 40 דקות השליח יגיע... הוא הגיע תוך 20.. יצאתי החוצה, שילמתי לשליח, והכנסתי את הפיצה לחבר´ה באולפן. סיימנו לאכול, חזרנו לנגן, ופתאום שמענו בום אדיר, שהרעיד את כל האולפן. יצאנו מהר החוצה לבדוק וראיתי שני בדואים עומדים מול הקיוסק שצמוד לאולפן, ולידם מישו שכוב על הרצפה... מיד חזרנו לתוך האולפן, ונעלנו את כל הדלתות... אם השליח פיצה היה מגיע כמו שהבחור מהפיצרייה אמר, אני הייתי אמור להיות שם. מקווה שהבנתם.

Superdror

New member
אהההה מדובר בקיוסק שנזרק אל עברו

רימון.... עכשיו התמונה יותר ברורה.

Papito

New member
פאק!

הבעיה הזאת של הפרוטקשן היא כנראה הבעיה מס´ 1 היום בב"ש, אבל לצערנו אף אחד לא יכול למנוע אותה אפילו לא המשטרה. שוקו מזל ש´תה בחיים, אחרת מי היה מדריך אותי?

שי תותח ../images/Emo13.gif

ומש"צים שולטים

twigy

New member
אתה מספר כאן על בחור

שנשאר שכוב על הרצפה, וכל הצד שאתה מציג הוא היה עלול לקרות לך. אולי תספר מה קרה איתו ולמה לא הזמנת משטרה או אמבולנס ?

תמיר,

אתה רוצה אולי גם שאני אפרט לך מה קרה לכל אחד מ764 בני הערובה שהיו במוסקבה? או אולי ממה עשוי הגז שזרקו פנימה? אולי מה כמות החומר נפץ שהייתה שם???

oleg_kh

New member
לא הזמנת משטרה או משהו?

אמבולנס לפחות?? ממש אזרח למופת

VulturE

New member
שאלה.....

אמרת שהמקום של הפיצה צמוד למקום שבו עשיתם חזרות.... אז תסביר לי איך לעזאזל לקח לבן אדם 20 דקות להביא לכם את הפיצה!!!!!!!!!!!

crovee

New member
מה קשור עכשיו?!

אוי, איזה אנשים לא מביני עניין. אז אני אסביר כי בא לי להבהיר לך משהו- פיצה לא נעשית בהינף יד.

למעלה