היי! כמה שאלות..

היי! כמה שאלות..

היי.. אני חדש ודי אוהב את לד זפלין [למרות שיש לי רק אלבום אחד (הרביעי)]... אני רוצה לקנות עוד שני דיסקים שלהם, ושמעתי על השני והשלישי שהם מעולים... יש לכם המלצות אחרות?

MOLA BOY

New member
ברור

אני ממליץ לך לקנות את הארבעה הראשונים אלבומים מצויינם אם אתה רוצה לראות dvd שלהם תקנה את the song remains the same דבר פשוט מעולה ומדהים... אין לי ממש מושג למה תומר (aerotom) עדיין לא הגיב לך אבל הוא ידע מה להגיד והוא יודע בערך פי מליון יותר ממני...

AeroTom

New member
לא הגבתי כי אני לא מול מחשב בשבת...

ואם המלצה ל-DVD אז כמובן שההמלצה הכי טובה לדעתי היא ה-DVD הכפול של הלהקה מ-2003. הרבה יותר מרהיב ומלא דברים טובים מאשר The Song Remains The Same.

maler1

New member
לפי דעתי...

כדאי לך לקנות את הראשון הוא מעולה!!

AeroTom

New member
הגעת למקום הנכון!

ברוך הבא קודם כל. האלבום הרביעי היה בזמנו גם האלבום הראשון שלי של הלהקה. להמלצה להמשך הייתי אומר לך ללכת על שלושת האלבומים הראשונים. לא משנה איזה. שלושתם יצירות אדירות. ולאחר מכן יש לך את האלבום החמישי הנהדר-Houses of the Holy והאלבום הכפול השישי - Physical Graffiti, שגם הם אלבומים אדירים ויצירות מופת מבחינתי. אבל לעכשיו הכי ממליץ לך על שלושת האלבומים הראשונים. כולם מצויינים. ואתה מוזמן להישאר כאן וגם לשאול כל דבר שקשור ללהקה. נשמח לעזור ושהות נעימה בפורום שתהיה

למעלה