היי כמה שאלות....

ilan1998

New member
היי כמה שאלות....

לאיזה חברות אני יכול לשלוח מועמדות למשרה כדייל? לאל על לא התקבלתי אחרי הסימולציות משום מה ובשיחה איתם אני יכול לגשת רק אחרי שנה.... תודה!

Sole Survivor

New member
נצלש

הייתי לפני שנה וחצי במיונים בפילת בערך לתפקיד קצין קרקע? (אני לא זוכרת את השם המדויק- זה אותו שאלון לדיילי קרקע) ולא עברתי אבל בעיקרון בכלל רציתי ללכת למיוני דיילי קרקע ולא לקצינות כך שהמעומדים ברובם היו בנים וגדולים ממני לפחות בארבע חמש שנים האם זה יכול לפגוע בי בעתיד אם ארצה כן להבחן לדיילות קרקע? זה שלא התקבלתי לתפקיד שלא הייתי שלמה איתו?

טיפ_טיפ

New member
חברות שמעניקות שירותי קרקע בנתב"ג

ישנן חברות תעופה (לדוגמא: אייר פראנס, אליטליה, איבריה ועוד) שאינן לחברות מחזיקות שירותי קרקע בארץ. ע"מ שבכל זאת כל פעילות הקרקע תבוצע כהלכה ישנן חברות שזהו תפקידן (לדוג':QAS, לאופר, GHI) . החברות הנ"ל אינן חברות תעופה, והן מעניקות מעטפת שלמה של שירותי קרקע כגון: טיפול במטען, דיילי קרקע ועוד. לדוגמא הספבר קצר שגזרתי מהאתר של ממן: "GHI מתמחה במתן שירותי קרקע מקצועיים לטיסות של חברותתעופה המגיעות לישראל בנמלי התעופה בנתב"ג, עובדה ואילת. החברה בבעלות של חברת ממן.השירות ניתן למטוסי נוסעים ,מטען ומטוסים פרטיים וכולל : שירות לנוסע - בידוק נוסעים ואיתור כבודה מבצעים - משקל ואיזון, פיקוח ושליטה מבצעית על-פי דרישת חברת התעופה. תאום - מול ספקי שירותים נוספים כגון: תדלוק, תחזוקה, אספקת מזון וכד'. תחנת מטען - טיפול בניירת מטען, תאום ופיקוח מול ממן, פיקוח ליד המטוס, קשר עם סוכני המטען והנשגרים ו בדיקת מטענים מסוכנים על-ידי עובדים מוסמכים בהתאם לנוהלי IATA. ייצוג - ייצוג חברות תעופה מול הגורמים המקומיים- מנהל התעופה האזרחית,רשות שדות התעופה ומארגני טיסות. בין לקוחותינו נמנות החברות: LUFTHANSA, LOT, TRANSAERO, CZECH AIRLINES ועוד. כחברה המעניקה שירותים לגורמים מחו"ל, חברת G.H.I מוסמכת לתקני איכות בינלאומיים AHS1000.חברת G.H.I. חברה ב- IATA Ground Handling Council. מי וכמה? 130 עובדים מיומנים ומקצועיים שהוכשרו על פי כל הסטנדרטים הבינלאומיים ועל פי דרישות .IATA חברת G.H.I מטפלת ביותר מ- 4000 טיסות מדי שנה, בנמלי התעופה נתב"ג עובדה ואילת.

ilan1998

New member
אוקיי

את GHI מצאתי ברשת אבל מה עם האחרים? וחוצמזה לאיזה עוד מקומות מלבד אל על אפשר לשלוח? חברות ישראליות? תודה

טיפ_טיפ

New member
QAS../images/Emo160.gif

מצאתי 2 קישורים: זה הראשון וזה השני

טיפ_טיפ

New member
ועל הדרך גם מצאתי משהו לא קשור../images/Emo38.gif

קצת חוקים הקשורים לאמנת וורשה (ואני מאמינה שזה עשוי לעניין את היותר וותיקים פה
שכבר זכו לראות דבר או שניים בשדה)

שלידיז

New member
אתמול העברתי נוסעת שאמרה

שהיא ברחה מqas אז אולי צריך לבדוק את זה מעוד כיון... לכו תדעו...

טיפ_טיפ

New member
שלי,

יש אפשרות להוסיף חלק מהקישורים מהשירשור הנוכחי אל קישורי הפורום

למעלה