היי, כמה שאלות.

lost green eyes

New member
היי, כמה שאלות.

אני ובן זוגי מדברים על מעבר משותף לדירה משלנו.. בהתחלה דיברנו על השכרה.. אך בסופו של דבר הוחלט שעדיף כבר להשקיע את הכסף במשתנתא ולקנות בית שיהייה לנו לנכס [ביזבוז כסף לדעתנו להשקיע בכסף בדירה שכורה]. מישהו יכול להמליץ אולי על שכונות טובות בחיפה עצמה? מלבד אחוזה וכרמליה. שכונות פחות "יוקרתיות" אך עם זאת עמידות יחסית ועם אוכלוסיה טובה. תודה.

NightElf

New member
כמו שציינו פה, רוב הפורום מאיזור המרכז

תל אביב ושות', שווה לשאול בפורום חיפה.

Fun Fair

New member
יקירה, שכונות "אמידות"

הן שכונות יוקרתיות
אם את מחפשת איזורים טובים, יש לך את- אחוזה, כרמליה, ורדיה, רמת חן שהיא שכונה בנווה שאנן (שגם יש בה רחובות מעולים באזורים מסוימים..), רוממה החדשה (למרות שאני אישית מאוד אוהבת כמה רחובות גם בוותיקה). אני מאוד מאוד אוהבת את אזור מרכז כרמל ישן ורמת התשבי (למעשה, כמעט קנינו שם דירה). קחי בחשבון שעם פתיחת מנהרות הכרמל, עלה הביקוש לדירות באיזור נו"ש/רוממה (בגלל הגישה הנוחה) ואני אישית צופה שערך הדירות באזור יעלה משמעותית.

בבקשה

רוממה החדשה - קצת מתחת לאחוזה רמת הדר נוה שאנן - ברמה של אחוזה יש את רחוב הלל וארלוזרוב למעלה (שיש שם הרבה צעירים ששוכרים) - איזור זול אבל קצת פחות ממה שציינתי למעלה רוממה הישנה - קצת מתחת לרוממה החדשה אל תתרקבי להדר (רחוב הנביאים) וכמובן שלא נעיר התחתית (אני מאוד מקווה שאפילו לא שביב של רגעון קטן חשבת על העיר התחתית - רחוב העצמאות וחבריו)

למעלה