היי, כמה שאלות לגבי FS

Reshef 914

New member
היי, כמה שאלות לגבי FS

1. מה זה הFlight Simulator X? יצא כבר? האם הוא כמו קודמיו? 2004 וכו'? פשוט להטיס מטוסים אזרחיים? אם הוא יצא כבר וזה אותו סגנון אז מישוה יודע מה הדרישות שלו? 2. איזה LFIGHT SIM האחרון שייצא לפני ה-X? אלפיים ושש? מה הדרישות מחשב שלו? 3. יש עוד משחקים אחרים בסגנון FLIGHT SIM? 4. מישוה יודע מאיפה אפשר להוריד עוד מטוסים או תוספות כמו עידכונים לערים וכו'? במיוחד ישראל? (זה חוקי העדכונים אם אינני טועה, אם לא אז מצטער.)

berdim99

New member
כמה תשובות

1. כן, FSX כבר יצא, והוא כמו קודמיו "פשוט להטיס מטוסים אזרחיים" (אפשר להוריד אליו גם מטוסי קרב, אבל בהם אפשר רק לטוס, לא לירות באף אחד. 2. לפני FSX יצא FS9 או בשמו המלא Flight Simulator 2004. הדרישות מחשב מFSX הן די גדולות - צריך מעבר חזק, 2 GB זכרון וכרטיס מסך טוב כדי שהוא ירוץ בצורה נורמלית. בשביל FS9 צריך מחשב חזק, אבל פחות. 3. יש עוד סימולטורים, אבל לא המון. יש את LOCKON - שהוא למטוסי קרב שונים, יש את FALCON4AF לF16 ועוד. 4. תוספות חינמיות אפשר להוריד מאתרים כמו AVSIM ועוד - תסתכל בקישורי הפורום.

אבירן171

New member
היי כמה תשובות לגבי FS

1. FSX הוא כמו FS2004. החידוש שיש בו הוא המשימות. ניתן לעשות משימות ברחבי הגלובוס. 2. ה-Flight Sim האחרון שיצא לפני FSX הוא FS2004. כל שנתיים זוגיים יוצא FS חדש. את הדרישות שלו תקבל ממישהו אחר כי אין לי את הסימולטור הזה. רק שתדע, הדרישות גבוהות מאוד ביחס לFS2004 וביחס כללי. 3. לא שידוע לי. וגם אם כן, בכלל לא מתקרבים לרמה. 4. ניתן להוריד תוספות מאתרים כמו AVSIM ו-FLIGHTSIM. כל התוספות חוקיים. AVSIM ו-FLIGHTSIM דורשים הרשמה מהירה בחינם. מקווה שעזרתי. אם יהיו עוד שאלות, חברי הפורום ואנוכי נשמח לענות. בברכה, אבירן..

Reshef 914

New member
תודה רבה לכולכם על התשובות berdim99

התכוונתי לשאול אם יש עוד סימולטוריי טיסה אזרחיים, מטוסי קרב יש המון סימולטורים לא חסר
נראה יל אז שאלך על ה-2004 בזמנו הוא עבד אצלי, המחשב שלי לא כזה חזק ככה שאני בספק אם ה FSX יעבוד. לגביי ההורדות, אני חמפש בעיקר של הארץ. שאתקין את ה 2004 וכו' אני מאמין שאצטרך ממכם עזרה בהורדות ודבר שאף פע לא הצלחתי לעשות, תנועה מטוסים בשדה"ת או באוויר, תמיד היייתי לבד בכל העולם
חבל שאין גם תנועה של מכוניות\רכבות\ספינות... או שיש?

berdim99

New member
שניים שאני יכול לחשוב עליהם

הם X-plane - סימולטור שנחשב טוב מאד מבחינת הסימולציה של הטיסה, אבל הרבה פחות פופולרי מזה של מיקרוסופט ו FlightGear - שהוא סימולטור חינמי, ועל האיכות שלו אפשר להתווכח (אני ניסיתי אותו לפני כשנה, ואז הוא היה ברמה די נמוכה, אבל לך תדע, אולי הוא שופר ?)

Reshef 914

New member
תודה רבה ועוד משהו קטן...

מה ההבדל בין פלייט סיומולטור 2004 רגיל לבין ה DVD EDIOTION??? ובאתרים שנתתם לי מקודם, ניתן למצוא שמה עדכונים לערים בארץ? תנועה של דברים בארץ? סקינים של אל-על? ומישהו יכול לפתור לי את הסוגייה של תנועה של כלים אחרים?

berdim99

New member
כדי לא להיות לבד - לך על טיסת רשת

יש (בעיקר?) שתי רשתות ONLINE שבהם אפשר לטוס עם עוד טייסים ופקחים אמיתיים - IVAO ו VATSIM. אם זה מענין אותך אז בשתי הרשתות ישמחו לקבל אותך ולעזור לך להשתלב שם. אני טס בIVAO, ויכול לעזור לך להתחבר אם תרצה (שלח לי מסר). לגבי תנועה של מכוניות, אוניות וכו - ב FSX יש את זה, אבל אם המחשב שלך הוא לא חזק במיוחד, אז זה לא שווה את זה (בעיניי).

Reshef 914

New member
תודה רבה.

בנתיים אני לא הולך לכיוון ה FSX עקב מחשב חלש מדיי, עוד חודשיים שיהיה מחשב חדש נראה
לגבי ה IVAO שלחתי לך מסר, תודה רבה.

Reshef 914

New member
עוד אתרים להורדת?

עברתי כבר על אתרים שיש לכם בקישורים מישהו כאן מכיר עוד אתרים שיש בהם מטוסים להורדה? איפה יש חברתו ישראליות?

למעלה