היי כולן :)

shiri59

New member
היי כולן :)

היי כולן, אני שירי בת 16 מירושלים לא מאמינה שאני אשכרה מצטרפת למועדון הזה.. חבר שלי בכפיר, אנחנו לא הרבה זמן ביחד אבל טוב לנו, טוב לי, וקראתי פה קצת והחלטתי להצטרף :) אשכרה מבינים אותך אז זה נחמד :) יש פה עוד בנות סביב גילי או כולן 18+? אממ הוא אמריקאי, אז נחמד לי, כפיר אגב מישהי יודעת אם כפיר זה לא גם משהו של פקידים באזור ירושלים?? כי אני יודעת שזה גם קרבי, בטוח, אבל אמרו לי גם משהו באזור ירושלים אבל זה לא קרבי זה תפקיד של פקידים. אני אשמח להצטרף לפה :) ואגב סליחה אם אני אטעה פה ושם עם כל העיניין ששל השירשורים, אני חדשה אז סליחה מוזמנות להגיב לי ^^ 3>

cluless20

New member
ברוכה הבאה

אני אודליה בת 21 נשואה לצנחן... לגבי מה ששאלת לא ניראה לי שזה של פקידים... אבל מי אני שיגיד, עדיף שתענה מישהי שיודעת בטוח

shani hadad1

New member
סוף סוף ירושלמית :)

אני שני , בת 18 וחצי מירושלים והחבר גם בכפיר , שנתיים ו 9 כמעט
5 שנים יחחד !
ולא ... כפיר זה לא פקידים בירושלים חחחחחח אומנם הקוים שהם תופסים הם קרובים , והם מגיעים מהר לירושלים אבל זה בגלל שרוב הקווים שלהם באי"וש ( יהודה ושומרון ) שזה קרוב לפה מצטערת לאכזב אותך אבל זה אבא של הקרבי חח אבל יהיה בסדר
אני שורדת .. ועוד מעט זה נגמר אם אני יכולה כולן יכולות
בהצלחה מאמי !

shiri59

New member
ידעתי

5 שנים יחד? :O וואו איזה יופי איזה מתוקים! וכן אני תמיד ידעתי שזה קרבי אחושילינג, בכל מקרה כנראה שיש גם כפיר אחר שזה באזור ירושלים ופסגת זאב איפה שכל הערבים וזה לא קרבי. לא איכזבת, ידעתי, חבר שלך יוצא פעם בשבועיים חמשוש לא? תודה רבה (L)

shani hadad1

New member
מאמי

לייד פסגת זאב זה רמאללה , וזה כן קרבי ( דוכיפת מתחילים בקו הזה ראשונים,אחר כך מתחלפים ) אני לא יודעת אולי הוא התגייס לתפקיד שהוא לא קרבי .. אז תשאלי אותו הכי טוב :) ואאממ .. זה לא רלוונטי עכשיו לגבי היציאות כי הוא באימון ובאימון יוצאים כל חמשוש \ שוש ( זה משתנה ) אני אסביר לך קצת על היציאות מתחילת השירות ועד הסוף ( בהנחה שהוא לוחם ) . בטירונות לא סוגרים הרבה .. פעם בחודש בערך ( אם הוא חייל טוב ולא מקבל עונשים חח ) . אחר כך יש אימון מתקדם שזה חודשיים וחצי וסוגרים גם לא כל כך הרבה , פעם בשבועיים שלושה . אחר כך מתחילים מסלול ( ותופסים קווים ) ופה מתחיל החרא .. בעיקרון זה אמור ליהיות 17/4 שזה 17 יום בבסיס ו 4 בבית אבל אני יכולה להגיד לך שקרו מקרים שחבר שלי סגר 24 ו 26 .. במשך הזמן זה משתפר ( ואני מדברת על שנה בערך מתחילת המסלול,לא הגיוס,שזה שנה וחצי מהגיוס טיפה יותר ) אחר כך מתחילים לסגור שבת כן שבת לא .. אם יש אימונים באמצע אז יוצאים כל סופ"ש , שוב חמשושים או שושים.. אבל שוב , תלוי באיזה תפקיד הוא אם הוא לא לוחם כל זה לא רלוונטי לגביו חח

shiri59

New member
מאמי

חח הוא לוחם הוא לוחם זה כלול בזה שאנחנו בעיקר אסאמאסים והוא בעיקרון עכשיו בא הביתה פעם בשבועיים.. או שאני אראה אותו היום או ישחררו אותו לחפש דירה, "אולי אולי אולי אולי" :( הוא סיים כבר את הטירונות תודה לאל, פעם בחודש גאד :| הוא לוחם והוא קרבי, וזה קשה אש :\ חח תודה רבה מותק (L)

shani hadad1

New member
חח אאאאה

חשבתי עכשיו התגייס .. אז או שהוא ברמאללה הוא שהוא סופח לעוק"ץ שזה כלבנים שקשורים לכפיר וזה בכלל עם כומתה אדומה..אבל שייך לכפיר חח וזה באדם גם קרוב לפסגת זאב חחח זה אחד מהשניים
בכיף מאמי =)

11זואי11

New member
חחחחחחחח לא

בובה עוקץ ממש אבל ממש לא קשור לכפיר הקשר היחיד שיש בניהם זה שהגיבוש נעשה מכפיר. ועשו את זה כדי שיהיה יותר ביקוש לכפיר כי יש אנשים בורים שחושבים שכפיר זה לא קרבי מספיק שהם סתם צהובים... זהו. עוקץ זו סיירת מטכ"לית שקשורה יותר לצנחנים. חולה עלייך

11זואי11

New member
אההה חחחחחחחחחח

ושלום אני זוהר בת 19 מירושלים מתחתנת עוד 3 חודשים עם הבייבי שלי אנחנו יחד כבר שנתיים(חודש הבא) הוא משרת בעוקץ אמממ המון בהצלחה מותק!

shiri59

New member
מתחתנים? :O

וואו המון מזל טוב בובה! איפה מתי איך? בן כמה הוא? שמחה בשבילך מאמי תהנו והמון המון מזל טוב :p חתונות זה הכי כיף שיש ^^

GrowingMadness

New member
שאאלום ../images/Emo13.gif

אני שי, בת 18 מהצפון [גם חדשה
] וגם חבר שלי בכפיר D: ולא יודעת מה אמרו לך אבל כפיר זה האמאמא של הקרבי. אין בזה שום תפקיד פקידותי אלא אם כן חבר שלך תומך לחימה או משהו..ואין קשר לאיזורים בארץ בכלל
יש מוצב של כפיר גם בצפון לפי מה שאני זוכרת.. אז בכלאופנ ברוכה הבאה וכאלה D:

shani hadad1

New member
בצפון יש רק את שכם ..

חבר שלי סיים את כל הקווים היחיד שהוא לא לייד ירושלים זה שכם,הר עיבל או משו כבר חח ( בדיוק הוא סיים שם לפני שבועיים ) אבל כל השאר זה פה קרוב

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה D:

אני סביב גילך בערך.. ניראה לי חח אני שחר, בת 17 וקצת. וחבר שלי משרת בהנדסה קרבית. ברוכה הבאה :)

rainbowgirl

New member
היי וברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני קורל,בת 20 מבאר שבע. אהובי בצנחנים ואנחנו ביחד כבר שנה. ולדעתי כל הקטע עם הפקידים זה פשוט שצוחקים על כפיר שהם לא באמת קרביים. למרות שכן :) מבינה?

tolip17

New member
היי,

ברוכה הבאה :] אני טל, בת 18 חבר שלי במ"צ מעברים.. כן לא כ"כ קרבי כמו כולם פה, אבל טוחן ממש, חוזר כל 11/3 קשה להתרגל, אבל מסתדרים , ביחד כבר שנה [ושבוע יש לציין P:]

למעלה