היי כולן..

Etti Tal

New member
היי כולן..

טוב, שמעתי על הפורום השבוע משני מקורות שונים ונכנסתי לראות על מה מדובר. פייר? לא הבנתי מה האישיו.. למה שמנות צריכות פורום בעניין. שמנות.. יפות.. אוקיי, And...? שלא תבינו לא נכון, לא מבקרת אתכן.. פשוט מנסה לרדת לסוף דעתכן.. בן אדם שיודע כמה הוא שווה לא צריך לפתוח פורום בנושא ולצאת "יוצא דופן" הרי לא תראו פורום כוסיות ויפות, תקנו אותי אם אני טועה.. תהיו שלמות עם עצמכן ועם מה שאתן מאמינות. זה מספיק! לילה מקסים...

היי אתי

למה את לא שואלת למשל בפורום ספורט.... למה אתם "יוצאים דופן" ? תהיו שלמים על עצמכם ותעשו את מה שאתם מאמינים בו. או בפורום פוליטי כזה או אחר למה שפשוט הכותבים שם לא יאמינו במה שהם עודים ו/או מאמינים. או בפורום הורים לילדים למה שפשוט לא יאמינו ביכולת ההורית שלהם ויהיו שלמים על עצמם ועם ההחלטות שלהם? נכון שלא צריך להמשיך? לילה טוב

Etti Tal

New member
אממ

שאלתי עדיין בתוקף. הפורום כאן מבוסס על דברים חיצוניים.. לא על כישורים, תחביבים וכו'.. יודעת מה, אלא אם כן להיות שמנה זה התחביב שלך. עכשיו תחשבי שוב. התשובה שענית לי לא קשורה. ושוב, אני אחזור על זה.. לא מבקרת אתכן..

כל אחד וסיבותיו

אצל הסיבה להשתתפות בפורום היא תמיכה וכוח שאני שואבת מכאן, לגיטימציה להיות מי שאני רוצה להיות ולהבין שאני זו אני בכל צורה ומשקל.

lee_1

New member
הרעיון שעומד מאחורי הפורום

נובע מזה שכוסיות יפות לא מופלות בחיי היום יום שלהן במקומות עבודה, אנשים לא לועגים להן ברחוב ובדר"כ רובן לא חוות יחס מפלה ולעיתים משפיל מהחברה. לא מכלילה ולא אומרת שכל היום מתייחסים לשמנים רע- אבל בהחלט כולנו חווים על בסיס קבוע יחס "יוצא דופן" מהחברה, שלעיתים פוגע מאוד ולא נעים- בשל כך הוקם הפורום, לאפשר למי שנפגעה, או סתם רוצה לשתף, או מי שצריכה (וגם צריך) תמיכה, מקום חם ואוזן קשבת לכל אותם תענוגות שאנחנו עוברים לעיתים בגלל שאנחנו "חריגים". אני חושבת שלגביי המשפט האחרון שלך "תהיו שלמות עם עצמכן ועם מה שאתן מאמינות. זה מספיק!"- הרבה נשים שמנות מתקשות לעשות את זה בחיי היום יום בגלל חוסר ביטחון ודימוי עצמי ירוד, ומשנים רבות בפורום אני יכולה לספר שהרבה נשים הגיעו למקום שהרבה יותר טוב להן, כולל אותי, מקום שהן באמת שלמות עם עצמן, ומקום של ביטחון וכוח- בזכות הפורום והאנשים פה שמעניקים תמיכה ברגעים קשים.

פ א ז ל

New member
פורומים ומשמעותם ../images/Emo43.gif

תציצי ברשימת הפורומים בתפוז (יש מעל 1000 פורומים) וכמובן שלא כולם מתבססים על תחביבים וכשרונות פורום טוראט הוא תחביב? כשרון?, פורום ישראלים בחו"ל הוא תחביב? כשרון? העקרון ברור לכל פורום\קבוצה יש מה שמייחד אותה מהשאר וזה המקום לדבר עם אנשים שיש לך מכנה משותף איתם אז למה שמנות "צריכות" פורום משלהן? בדיוק כמו שמרכיבי פאזלים\רוכבי אופניים\תושבי שדרות\בני עשרים+\קוראי הארי פוטר רוצים פורום משלהם אז למה את לא שואלת למה הם רוצים להיות "יוצאי דופן"? וכל זה לפני שנכנסים לאג'נדה והפעילות החברתית המבורכת של הפורום

תשובה מדויקת!!!

הפורום עוזר לי ..בהרגשה. אך לומר... אני בתור שמנה מתמודדת עם המציאות בצורה מסוימת. לפעמים אני צריכה עידוד, תמיכה ולפעמים סתם עצה איפה לקנות בגדים.... בכל מקרה טוב לדעת שיש עוד אנשים כמוני שמרגישים דומה...... אחלה פורום!

Etti Tal

New member
אוקיי../images/Emo45.gif

קיבלתי

אתי יקרה,

פורום זה נועד לכל אותן בנות שלא כ"כ אוהבות את עצמן בגלל מראה גופן. אמנם יש כאן בנות רבות ששלמות עם גופן אבל נותנות כאן עזרה ויעוץ לכל אותן בנות שלא. אין ספק שאסור לבודד אדם מהחברה בגלל מראהו או כל סיבה אחרת (שאינה פוגעת בסובבים כמובן), אבל המקום הזה כבר הפך להיות בית להמון בנות שחלקן הגיעו לכאן חסרות ביטחון ועם הזמן השלימו עם גופן ונהנות ממנו וחלקן הגיעו לכאן שלמות עם עצמן אבל אהבו את האוירה. מאחלת לך המשך שהות מהנה בחברתנו
וברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת

למעלה