היי כולן!!!!

pizpiz

New member
היי כולן!!!!../images/Emo85.gif

אני די חדשה כאן וכמובן מאוד אוהבת את נושא האיפור, אני חושבת שאיפור מוסיף המון ומעדן את הפנים חוץ מזה יש לי שאלה אליכן איך להשיג מראה טבעי ובאיזה גוונים להשתמש? אוהבת פיצפיצ

פתרון שלי.

קודם שימי על עצמך פודרה של של מראה טיבעי של קרליין אז פודרה אבן לא אבקה. מכירה את הכחול הזה + המראה.. אחר כך שימי ליפ גלוס שקוף.. או ורדרד חלש. צללית בסטיק של מייבלין בצבע בז´. ) החדשים של הגלידה( מסקרה , שקופה , בצבע מים כזה.. וכדי לשלב הכל במראה מתוקי.. ) בושם ששמו הוט , או וויש) מומלץץץץ..

קודם כל ברוכה הבאה...

דבר שני.... למראה הטבעי את צריכה מייק אפ, פודרה, קונסילר, מסקרה, ליפ גלוס, עפרון שחור וסומק... אני יסביר בקצרה... את שמה את המייק אפ אחר כך את הקונסילר, אחר כך את הפודרה, אחר כך את לוחקת את העיפרון השחור ומכניסה אותו בין הריסים כלפי חוץ (מעלה) אבל ממש טיפה.. אחר כך עם מברשת טיפה קשה אז מטשטשת את זה החוצה ומכניסה בתוך העפעף העליון.. אחר שמה את המסקרה, סומק, ליפ גלוס וכו´... וזה המראה הכי טבעי שיכול להיות.. רעות

MaYo0sH

New member
גאש זה טבעי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

המראה הטבעי את צריכה להראות כאילו את לא מאופרת אבל את בעצם כן. זאת אומרת שמסקרה ליפ גלוס ועפרון שחור מיותרים לגמרי בקטע הזה. לדעתי אחרי כיסוי המייק-אפ (וזה רק אם זה הכרחי), את לוקחת סומק בגוון קצת יותר כהה מהגוון הטבעי שלך (נגיד חום-כתמתם) ומטשטשת את הסומק באוזנים וליד האף. לדעתי ליפסגלוס קצת מבריק מידי בשביל ´המראה הטבעי´, אני בקטע הזה מעדיפה שפתונים בגווני השפתיים עם קצת ברק.

את כנראה לא הבנת...

את העפרון השחור לא אמורים לראות את אמורה לטשטש אותו בין הריסים ולא אמורים לראות אותו בכלל... וליפ גלוס דווקא כן מתאים לאיפור יום טבעי וזה עדין וממש יפה.. רעות

למעלה