היי כולן

היי כולן../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוףףףףףףף כמה זמן לא הייתי
התחלתי עבודה חדשה שמוציאה ממני את כל הכוחות שכבר נשארו לי והבטחתי לעצמי שהיום אני אכנס אני צריכה לומר מז"ט למישהי ? גם אם לא תגיבו, אני אקבל את זה באהבה
התחלתי איקקלומין חודש שני ביום חמישי (יום 13 למחזור) הייתי במעקב זקיקים: היו שניים, 16 מ"מ ו-20 מ"מ ורירית 7 מ"מ היום (יום 16 למחזור) שניים: 17 מ"מ ו-20 מ"מ ועוד כמה של 12 מ"מ ורירית 10 מ"מ למה, הזקיקים נשארו כמעט באותו גודל ? לפי מה שלמדתי מכן, הם אמורים לגדול ב-1.5-2 מ"מ ליום, לא ? המשך שבוע פורה לכולן ורק בשורות טובות

בטח../images/Emo24.gif

זה גופיף שנמצא בשחלה ובתוכו שוכנת לה הביצית עם נוזל. בתאריך הביוץ הזקיק הזה נפתח ומשחרר את הביצית שהייתה בו. ולי יש שניים ועוד כמה קטנים בגלל האיקקלומין

כאשר נוטלים איקקלומין

הרופא מפנה ל"מעקב זקיקים" זה בעצם אולטרסאונד וגינלי שבודק את מצב הזקיקים כמה יש ומה הגודל שלהם

מיטלי23

New member
מה זה איקקלומין?

ואם אני לא נוטלת איקקלומין אני עדיין צריכה לעשות מעקב זקיקים? למה זה טוב לעשות מעקב זקיקים? נ.ב. תודה על ההסברים, אני מרגישה קצת סתומה.

מיטלי23

New member
אני כבר יודעת את התשובה

נכנסתי למילון מונחים. בכל אופן תודה ואני מאחלת לך המון בהצלחה

פּוֹנְג

New member
נכנסת למקום הנכון ../images/Emo13.gif

אבל אל תהיה מודאגת מעקב זקיקים ואיקקלומין זה רק למתקדמים. את בהחלט יכולה להכנס להריון בלי כל הטרחה הזו.

פּוֹנְג

New member
סליחה על השאלה... אבל מי את? ../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

סתם, סתם... אני לא יודעת אם הם לא גדלו או שהייתה איזו שהיא אי דיוק במדידה. לפעמים גם כשיש הרבה, הם יכולים להסתיר אחד את השני. בכל מקרה לדעתי את צריכה להתחיל לעשות בוגי בוגי עם הגבר...

למעלה