היי כולם!!!

Tiger 2

New member
היי כולם!!!

מה קורה? החלטתי לחזור קצת, גיא, הכל טוב? מה עם המכשיר שעבדת עליו בזמנו? שבז אחי ראיתי שהצלחת לעשות חוויה חוץ גופנים, מזל טוב! ואאני מזכיר לך, מעכשיו אם יש לך חלום צלול תקרא לי ואם לי יהיה אני אקרא לך, אני עוד זוכר שמתישהו קראתי לך והיה לך גם למרות שלא בטוח שזה מזה בכל זאת זה היה מגניב! מה קורה עם אלון? בלעה אותו האדמה? אגב, היו לי מלא חלומות צלולים בכל הזמן הזה, אני כבר שולט בזה טוב ועשיתי על זה עבודה של 6 עמ´ באנגלית :) אז יאללה ביי :) Tiger was here

Variety

New member
תגובה

היי טייגר, מה שלומך? אצלי הכל בסדר. היום ישנתי כ15 שעות, עם מיילד מוצלח :) המכשיר שאז עבדתי עליו, או ווה, מזמן כבר לא נגעתי בו. אני עובד על מיילד עכשיו כי לדעתי הסיכוי להצליח בזה עולה מיום ליום שאני מנסה. ספר קצת על החלומות צלולים שלך שהיו לך. חלומות פז, Variety-

shabaz

New member
היי...מה המצב?

כן...הצלחתי, אבל חלומות צלולים כבר אין לי בתדירות כל כך גבוהה. אבל שאני מסיים את כל מה שיש לי לעשות <<יקח איזה חודש חודשיים>> אני אתחיל להתאמן על ווילד. בינתיים אני רק קורא עליו מלא מלא מלא. כי ידע הוא כח. אם אתה יודע על משהו מספיק אתה תדע לעשות אותו יותר מהר וביותר יעילות. קחו את זה לתשומת לבכם כל חברי הפורום. שבז

LucidGuess

New member
מה המצב?

הכל טוב ...
ואתה צודק בקשר למה שאמרת, גם אני מחפש הרבה חומר על ווילד למרות שאין כמעט בשום מקום פירוט עליה, אז אם יש לך חומר מעניין בנושא בבקשה תן כאן את הקישורים. LucidGuess

shabaz

New member
זה מה שרציתי לשאול בדיוק...

חזרתי לפה כדי לשאול אם יש למישהו חומר על ווילד, או אתרים, או משהו שאני יכול להעזר בו כדי לדעת עוד על וילד. אני כמובן גם אחפש ואני אודיע לכם על אתרים טובים.. אבל בינתיים9 תביאו לי כמה. שבז

LucidGuess

New member
סיכום הידע שלי בווילד ...

מה שאני יודע זה שמומלץ מאד לנסות את השיטה אך רק אחרי 5-6 שעות שינה ( ולא מיד כשהולכים לישון כי אז הרבה יותר קשה להיכנס לחלום צלול ולשנת חלום ) כשמתעוררים להשאר ערים 20-5 דקות, אבל לפחות עד שמרגישים "עירניים". אפשר לנסות גם בכלל בלי לקום מהמיטה וישר לנסות, ואז זה אמור להיות הרבה יותר מהיר, לפעמים תוך כמה שניות, אבל אז אתה פחות עירני ויש הרבה סיכויי שתרדם. צריך להתרכז במשהו כדי להחזיק את המודעות, כל דבר - ספירה בראש, מוסיקה, חפץ שאתה מחזיק ביד ( הכדורים הקטנים הרכים האלה לדוגמה ), נשימות, תיקתוק שעון, ... כשיש את הוויברציות, אתה יכול לחכות בלי לעשות כלום עד הכניסה לחלום הצלול, כלומר להשאר פאסיבי. או אתה יכול לדמיין תנועה כדי לזרז את הכניסה ( לדמיין סיחרור, ריצה, הליכה ... ). זהו בערך ... LucidGuess

shabaz

New member
אני לא מתכוון לידע כזה...

אני מתכוון לידע יותר מפרט... יענו כמו מלא שיטות, ועל מה שיכול לקרות, ומה בעצם קורה בתהליך. וכו´.... את מה שאמרת גם אני יודע אחי. זה מצוין, ואתה יכול לעושת עם זה ווילד. אבל כמו שאמרתי שלפי דעתי ידע זה כוח, וחוץ זמה, יש לי עוד מלא מלא מלא מלא דברים לעשות עכשיו ולא יהיה לי זמן לעשות ווילד. אבל עוד חודשיים אני מתחיל שבז

L i z a r d

New member
זה לא משהו שניתן ממש לתאר....

חייבים לחוות כדי להבין, קשה מאוד לתאר דבר מהסוג הזה מכיוון שהוא רחוק מתפיסה רגילה של האדם וכל תיאור גם אם יתאר בדיוק תחושות פיסיות לא יהיה מספיק ולא יאמר הרבה... צריך להתנסות, ולנסות. יש כמובן את מה שאני מציע שזה הדבר הכי טוב בשביל ווילד, באמצע חלום לצאת קצת מהחלום ולהרגיש גם את הגוף הישן והמשותק, ואז בקלילות לחזור, זה דבר שמאוד עוזר ונותן להכיר את התחושה של ווילד, אם מישהו ירצה קצת יותר פירוט שיגיד. לנסות את זה גם תוך תנוחות שונות יכול לעזור... כל מיני ישיבות של מדיטציה וכדומה. עוזר לריכוז ועוד.

LucidGuess

New member
קצת התבלבלת נראה לי ...

לפי השיטה שלך אני צריך כבר להיות צלול בחלום כדי לעשות את מה שאתה אומר ... אז מה הקטע? הרי להיות צלול זה מה שאני מנסה לעשות! אז אם אני כבר צלול בחלום אז למה לי לצאת מהחלום ולהיכנס אליו שוב? זה כל הקטע שאני מנסה ווילד כדי להיות צלול, אם אני כבר בצלילות אז הגעתי כבר למטרה! מה שהכי קרוב לשיטה שלך זה להתעורר אחרי 5-6 שעות שינה ואז איך שהשעון מצלצל ישר לכבות אותו ולנסות ווילד, ככה הרבה יותר קל ומהיר לחזור לחלום ( יכול לקחת לפעמים כמה שניות או כמה דקות לכל היותר ) השאלה רק אם מצליחים להישאר עם מודעות עצמית, זה לא קל, אבל הרבה יותר מהר מאשר לקום קודם מהמיטה ( היתרון בשיטה של לקום מהמיטה הוא שאתה יותר עירני ואז קל יותר לשמור על מודעות עצמית בזמן שאתה נירדם ). LucidGuess

L i z a r d

New member
זאת גם שיטה טובה

אבל תראה, יש מצב שבו אתה כבר לא מחפש הרבה הרפתקאות בחלומות אלא דברים קצת יותר מעניינים ומרתקים, ואם אתה רוצה להתקדם בווילד ולחוות דברים מאוד מדהימים ומרתקים זה דבר שאתה יכול לעשות... אבל זה נכון שמי שלא חולם כמעט חלומות צלולים יעדיף שלא לתרגל את זה במקרה של חלום כזה.

LucidGuess

New member
ניסיתי את השיטה הזאת אתמול

אתמול כיוונתי שעון מעורר שיעיר אותי היום בבוקר ב 6:00, כשהוא צילצל כיביתי אותו ומיד חזרתי למיטה לנסות ווילד, שכבתי ככה דקה בערך, ואז אמרתי לעצמי "עזוב, אתה עירני מדיי, אם תמשיך להתרכז אתה פשוט לא תירדם בכלל ..." עברה עוד דקה בערך, ופתאום תפסתי את עצמי יוצא מחלום! זה בא כל כך מהר שלא הייתי מוכן, רגע אחד הייתי במיטה וחשבתי שזה לא ילך, ודקה אחרי זה פתאום "התעוררתי" מקטע קצר של חלום ( רגיל ) שניכנסתי אליו בלי לשים לב בכלל! אז מחר בבוקר אני אנסה שוב, הפעם אשים לב יותר למה שקורה בלי להתייאש מוקדם מדיי ... LucidGuess

למעלה