היי כולם

• פותח הנושא noki4
  • פורסם בתאריך

noki4

New member
היי כולם

אז ככה, בטיול האחרון משכתי מישהו אחורה עם השן גרירה הקדמית שלי,(פרדו99) ושמעתי משהו נשבר, אז מתברר שהברגים שמחברים את השן לשילדה מסתובבים על ריק מכיוון שהמוטרות שבתוך זרוע השילדה היו כנראה מולחמות לשילדה וההלחמה נשברה, המוסך החכם של טויוטה פתחו את הברגים עד הסוף והמוטרות הלכו לטייל בתוך השילדה, השילדה סגורה מכל ארבעת רוחות השמיים ואי אפשר לחלץ את המוטרות, כמו כן הברגים הללו גם הידקו את הגשר שמגן על הרדיאטוור .עכשו הברגים רופפים ואני מוטרד שהם יתנתקו בטיול וגם הגשר יפול בצד של שן הגרירה הזו, המוסך רוצה לקדוח חור יותר גדול דרך שן הגרירה-דרך מגן הרדיאטור אל תוך השילדה, לעשות שם הברגה חדשה ולשים ברגים יותר עבים. (כותבים עבים או עווים?) מה דעתכם? לדעתי אחרי דבר כזה אולי שן הגרירה ומגן הרדיאוטר יהיו מהודקים אבל יותר לא אוכל לגרור או לא יוכלו לגרור אותי מכיוון שלא יהיה שם מומנט כמו שהיה עד עתה. פתרונות בבקשה.

קודם כל תחליף מוסך!

כי זה נשמע מוסך של חובבנים. לגבי התקלה זה באמת בעיה רצינית. אשמח לשמוע את חוות דעתם של המקצוענים פה

אור36

New member
לא נישמע לי שיש

הרבה אפשריות..... רק "אובר-סייס" הברגה גדולה יותר...... ושאלה, אי אפשר לחבר את מגן הרדיאטור "לחור" אחר?? כדי שלא תיהיה "קריעה" בברגים של הרדיאטור......, ולהבא......... תמשוך רק מאחור........נישמע לי נקודה "חלשה" מקדימה.... (לחיזוק אפשר להוסיף "פלח מתכת ובורג נוסף בכל צד)

noki4

New member
אי אפשר היה למשוך מאחור הוא

היה לפני ואי אפשר היה לעקוף, לגבי אובר סייז ,המתכת של השילדה באותו מקום רק 2 מ"מ נראה לי שאם אעשה אובר סייז אז זה רק לצורך הידוק גשר מגן הרדיאטור ויותר אסור לגרור משם, אחר החג אלך לגתוס, היום שוחחתי איתם נראה מה יש להם להציע.אי אפשר להעביר את מגן הרדיאטור למקום אחר הוא מתואם לשם , זה גשר שלא בא במקור עם הרכב התקינו אותו בזמן שעשו את המיגון מקדימה והוא ממלא שתי פונקציות , גם מחזיק את המיגון הקדמי של המנוע וגם מגן על הרדיאטור שטויוטה דחפו אותו למקום מטומטם כאילו זה פרייבט לנסיעה בת"א ולא ג'יפ לסלעים.

noki4

New member
חוץ מזה, אם אני אתקע?

איך יגררו אותי אם השן הזו תיהיה מושבתת????

noki4

New member
אור, יש לי רעיון

נוסף, חשבתי שאולי אני אשאיר את אותו קוטר ברגים ,רק יותר ארוכים, ואקדח חורים בחלק העליון של השילדה והברגים הארוכים יצאו משם, ושם אני אשים מוטרות ואקבע אותן לשילדה עם דבק אפוקסי, איך זה נראה לך??? חוץ מזה חברים, מחר בבוקר אני יוצא לשלושה ימים לנגב אז מאחל לכם אחלה של סוף שבוע(וגם לי).

אתה יכול לעזור

תעלה לנו תמונות בגודל נורמלי. נניח 800 פיקסלים זה בסדר. ככה הם גם יגיעו באיכות נורמלית ולא מטושטשות אם אתה לא יודע לשנות את גודל התמונות אז תנסה להשתמש בתוכנה הזאת שאפילו לא עולה כסף

raviv31

New member
אם אתה עושה קידוח כזה אל תשתמש

באפוקסי אלא רתך את המוטרות לשלדה, רצוי בריתוך TIG, אם יש לך בעיה אתה מוזמן לקפוץ אלי ואני ארתך לך את המוטרות. בכל מקרה לאור עובי המתכת שציינת רצוי לעשות חיזוק באמצעות פלאך פלדה שירותך לשלדה. התוצאה תהיה נקודה בעלת חוזק שתאפשר הן לך לגרור והן להיגרר. אם אתה צריך יעוץ קצת יותר מפורט שלח לי מסר בפרטי

אבו שפם

New member
במידה ולא תצליח בשום מקום....

אני אהיה מוכן להסתכל על הרכב... לא נראה לי בגדול שלא נמצא פתרון ... חג שמח תוכל להשיג אותי בהודעות הפרטיות כאן

noki4

New member
תודות לכולם

,כולם כאן בפורום גדולים , לרביב ולאבו שפם תודות, אצור קשר בפרטיים בערב, תודה

למעלה