היי כולם!!!

צו צאנג

New member
היי כולם!!!

יש לי שאלה: אני יודעת אך עושים בובות בדולמייקר, אבך אך אתן עושות את הבובות היפות האלה????????? בצייר?! לא נראה לי! תענו! דליה - שהחליטה להצטרף לפורום שלכם! האייקון הזה
תפוס???

ChocolateGirl

New member
Welcome../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

היי אני מקווה מאוד שתשתלבי בפורומינו הקט... חחח... אנחנו עושים בצייר על בייס בודי ואנחנו מציירות נקודה נקודה עם הצללה. אנחנו צובעים את ההצללה לפי ההצללה של הבייס בודי עצמו... נ
עה

S.tal

New member
קודם כל... ברוכה הבאה! :)

ורובינו דווקא כן עושות בצייר! אני מציירת את הבגדים, השיער וכ´ו על בייס בודי שהוא כבר מוכן. ואני מקרבת את הבייס בודי, שיהיה יותר קל לצייר עליו נקודה נקודה... וזהו...! מקווה שהבנת... והנה בייס בודי שתוכלי לצייר עליו! :)

BliNky

New member
ברוכה הבאה!!!

כן תתפלאי לשמוע שרןב הבנות עושות בצייר וזה יוצא נורא יפה למוכשרות שביניהן (אני לא אפרט מי כי אתם יודעים) יש כאלה שעושות את הבובות בתוכנות אחרות כמו פוטושופ פיינט שופ פרו אנד וואטאבר... אני לדוגמא עושה בצייר
אז אני מקווה שתשתלבי ובהצלחה!

BliNky

New member
נ.ב.

מצטערת שלא שמתי
שגם אתן עניתן פשוט אני תמיד קוראת את ההודעה מגיבה ואז רואה שיש כאלה שכבר ענו לפניי....

צו צאנג

New member
תודה לכולן!!! וילדת הצוקולטה

(אין לי כוח לרשום באנגלית...) לא ממש הבנתי את מה שאמרת!! הנה כמה שעשיתי בצייר עם בייסים שמצאתי כאן! כדי לפתוח בגדול שם זה נראה יותר טוב!! וואם תפתחו בגדול תראו שלבלונדינית השיער יצא ממש טוב (יחסית למתחילה!!) נ.ב: המפת סיביות של זה נהרסה כתוצאה מזה ששינתי את סוג הקובץ! דליה

ChocolateGirl

New member
לא משנה שלא הבנת את שלי...

העיקר שהבנת את של האחרות... הנה דולי שגמרתי להכין הרגע...
תגיבו בבקשה... גם טובות וגם רעות... נ
עה

*קליאו*

New member
היא מקסימה!!

את החולצה עשית לבד? *נדהמת* זה מדהים!!! וד"א- אני מאיה, נדמה שכשהפורום עוד היה חדש הגבתי פה פעם או פעמיים, אבל עכשיו אני מתכננת להיות פה הרבה יותר
ומיכל- זה רק הדמיון שלי או שהדולי שנמצאת בגלריה עם החולצה התכלת היא זאת שעשית לי?

Diva Star

New member
אממממ....../images/Emo117.gif

מאיהההההההההההה
ממצב בעלת העלה?! או יות נכון להגיד ~נוטשת העלה~ }-[ אנייואי... מיכל כרגע באילת.. אז אני יענה לך...
זאת כן הדולי שמיכל עשתה לך.. וזה דולי מהממת.. ובגלל שלא מצאתי את הקובץ עם השיער ~היה אחד כזה נכון?~ אז עשיתי לו סתם שיער..
Diva Star
~העלה המיוחד(ת) של מאיה(?)~

*קליאו*

New member
עליתי!!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

ייאאיי!!!
ואני חושבת שיש לי דווקא את הקובץ עם השיער, אני אחפש אותו. איזה כבוד!!*משתחווה* ואני מכינה עכשיו דולי, ואני אפרסם אותה עוד מעט, אבל בתנאי שלא תצחקו כי אני לא טובה בזה..
טוב?
|עלה| ~בעלת העלה המיוחד{ת}(?)~

*קליאו*

New member
../images/Emo13.gif ואני לא מוצאת אותה אצלי,

אבל אני יכולה לצרף את המקור..
ו.. איך בדיוק אתן עושות דוליז? כי, וול, אני לא בונה אותה או משהו, אני פשוט לקחתי גוף עם בגדים ואני צובעת אותה מחדש בצייר ואני אעשה לה משהו בשיער, אני רק לא יודעת אם זה נקרא..
|עלה| מאיה

Diva Star

New member
מאיהההה

די לרדת על עצמך! אממ.. בואי לצ´אט ה"פ אור מחפשת אותך...
וגם אני..

למעלה