היי כולם

שאפולי

New member
../images/Emo193.gifאהה

קטן עליי. את כל מה שאת מתארת כבר יש לי אה. חוץ מפיליפינית.

מי קטן? איפה קטן?

נשים אוהבות גדול!
אם יש לך את כל זה - את במצב די טוב. סימן שהזקרון עוד לא בגד בך. עוד 3 שנים תצטרכי לטפל גם בזה
ועוד לא אמרתי כלום על הפרקינסון
אני מאוד מקווה שאת חוסכת מספיק כסף לטיטולים למבוגרים. זה לא נעים להתקע כשצריך, והזמן טס. 3 שנים עוברים ברגע

שאפולי

New member
אני אוהבת קטן.

חוץ מחזה. חזה אני אוהבת גדול:))) אני בונה על זה שעד שזמני יגיע כבר ימצאו איזה טכנולוגיה שתחליף את הטיטולים

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא נכון !

אני קורא תהילים , ויש לי משקפיים . אבל אין לי פיליפינית . זה ממש לא נכון . אני מרגיש מאוד צעיר , ילד אפילו , לפעמים .

מה יש פה?

תראי יש פה לומבגו,מיגרנות,כאבי פרקים,בעיות במתן שתן,פרוסטטה,ראייה לקויה, חוסר תיפקוד מיני,שפעת,אנגינה,לחצי חזה,התקרחות,נשירת שיניים,פרקינסון, נשירת ציפורניים,חוסר שליטה על הצרכים,בעיות זיכרון,בעיות שמיעה,וכו' (שזה הכי נורא). אולם יקירתי, אין פה הומור. ואין אני יודע ומבין מהו ההומור הזה שאת מדברת עליו. הגם שעיינתי בספרי הרפואה ונועצתי עם רופאי הצמוד לא מצאתי מחלה מסוג זו. אולי זו מחלה אקזוטית ונדירה שאינה שכיחה במקומותינו? שם מחלה זו נשמע מפחיד ומסוכן! כולי תקווה שאת שואלת שאלה זו ממקום של התעניינות בלבד ולא חלילה שאת או מי מבני ביתך סובלים מאיך קראת לזה? הומור?

שאפולי

New member
אז זהו שכן

וחביבי? צר לי להודיעך כי על אף השפה הגבוה והפלצנית משו בה בחרת להשתמש חוששת אני כי ניתן לזהות אצלך סימני הומור קלים.. איני רוצה להתיימר לידיעות שאינן ברשותי אך אם יורשי לי לתרום מניסיוני הדל נראה כי מדובר בהומור מהסוג השפיר והבילתי מזיק בעליל.. אך. כמו שצייני קודם. עדיף ללכת ליבדק! דואגת שאפה

היי שאפולי .

אני בגיל 27 עד 30+ ואפילו יותר , הייתי בפורום עשרים פלוס . יש שם הרבה הומור , אחד המנהלים , המנהל הראשי בעצם , הוא גם סטטדאפיסט . זה כדאי . פורום 100 בתפוז . אני יכול לעזור לך אולי אם תרצי לתת לינק . תגידי שפרפל שלח אותך , הבטחתי להם שאני אחזור לכתוב שם (כי כל אחי עדיין בני 20+, ואני מכיר אנשים מהמשפחה ומחברים שבני 20+) עוד חודש , אחרי השעיה עצמית מכוונת , של 4 חודשים מרצון . (דרך אגב , הרצתי את הפורום הזה 20+ לתחרות טקס תפוח הזהב 2006 בנובמבר האחרון ) ..

שאפולי

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אולי אתה צריך זריקת הומור בעצמך?? סתם.. מממ.. קודם כל- תודה על היחס המאמץ וקידום המכירות של 20+ אני מכירה את הפורום וכותבת בו:)) סתם רעיתי לי בשדות זרים ניסיתי להעיר אנשים .. זו היתה הודעה שנכתבה בצחוק.. בכל אופן, תודה:) ותחזור מיד לכתוב!!! שאפה

אני צריך לצאת מהבית

אשתי קוראת לי . מקווה לחזור בלילה מאוחר , לפני חצות . ביי ביי .

למעלה