היי כולם:)

שאפולי

New member
היי כולם:)

יש לי התלבטות קשה.. פניתי כבר לפורום התמכרויות ואמרו לי שאני מקרה קשה מידי.... אז ככה- אני מכורה לסאותפרק. כן כן.. לא פשוט להודות אבל אני מכורה. אני. תמיד אהבתי את הסדרה ומעולם זה לא הפריע לי בחיי השגרה עד שהתחלתי לאהוב צילי קניבלי ופלוצים שלא לדבר על זה שהתחלתי לעצב את השיער כמו אמא של סטן..בקיצור עצוב.. יום אחד גיליתי שהמשקל שלי הטלך ומתקרב לשל קרטמן . אז הבנתי שאני חייבת גמילה. ומהר. מה לעשות? מישו מזדהה איתי ומכון להודות?? בבקשה עיזרו לי.

Cobe Anan

New member
גשי לטאגליינס..

תיכנסי לשירשור המתאים. אחרי שכולנו ניראה לך כמו דמויות מהסדרה, יהיה לך יותר קל לתקשר איתנו על בסיס יומיומי, עד שלא תזדקקי יותר לסדרה, ותוכלי להסתפק בנו. אז ההתמכרות לסאות`פארק כבר לא תיראה כמו רעיון כל כך גרוע..

שאפולי

New member
רעיון!

חלקכם כבר ניראים לי כמו דמיות מהסדרה אבל זה כנראה הכדורים החדשים.. הרופא אומר שזה אמור לעבור לי עד גיל 26546

rotesh8

New member
../images/Emo45.gif

מכור אני לא, אבל בהחלט חושב שהם ענקיים!! "...hey you guys, i'm going home"

שאפולי

New member
../images/Emo140.gif

תודה. אתה חושב שיש סיכוי שעוד מישו יראה את זה? (אגב זה מהסדרה התחת שלך לא באמת כזה גדול)

שאפולי

New member
:)

יש לך ראיה מעולה!!! עוד כוחות על שאני צריכה לדעת עליהם לפני שיכאב לי?

flutter girl

New member
screw you guys, i'm going home!

או שמא אסור לנו להשתמש במילה "בורג" פה בפורום?

שאפולי

New member
הבלון ההוא שם

נראה לך כמו סקרודרייבר? כי לי הוא יותר נראה כמו סקרוויו :)

שאפולי

New member
ממתי

שקצב החליט שאונס זה סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם ליטוף חביב

שאפולי

New member
מממ טוב

אני דודו (אני נשמע ככה כי אני חולה אבל זה באמת אני אאאאאאאאפצ'י) והרני מאשר בזאת שכל מה ששאפ אומרת נכון בכלל היא קובעת והיא המלכה. בברכת ברוכה הבאה והנמצאה ובבקשה תישארי כמה שיותר אפילו נשלם לך דודו

שאפולי

New member
בואי נאמר

שאני שוקלת 49 ק"ג אבל משרד הבריאות וממשלת ישראל שקלו אישפוז במקומי וביליתי לא מעט במקומות סגורים ולבנים עם ג'לי לקינוח (ואני לא מתכוונת לקפיטריה של דובוני אכפת לי) תודה ששמת לב- זה מחמיא לי :))

למעלה