הדודה הזאת בעיתית
אח שלי לא אוהב אותה. שנה שעברה היא סיפרה לכל המשפחה שאני "משתרללת" ברחובות כל הלילה,וכל מיני שטויות כאלה,כי לא רציתי לצאת עם הבת שלה הנודניקית. היא מפיצה שקרים ושמועות וכל דבר רצה לספר,אח שלי לא יכול לסבול את זה שמה שקורה בין קירות הבית שלו נודף החוצה. אם היא תעשה לו מסאז',היא תרוץ לספר לכל העולם את זה עם 1001 שקרים וסילופים,ותתחיל לרכל,אח שלי יעדיף למות ולא לסבול אחר כך מהבושות שהיא תעשה לו. האי נוחיות היא לא מאחי,אלא מהמשפחה(למעט אשתו) כי יש להם נטיה להיכנס לסרטים...כבר כמה פעמים זרקו לנו הערות "תפסיקו להתמזמז כל היום" כשכולה אנחנו יושבים לראות טלויזיה ומחזיקים ידיים או שאני שמה עליו ראש,מה קרה מה כ"כ אסון בזה? זה לא חדש! תמיד היינו ככה,פשוט בגלל שגדלתי,אנשים רואים את זה אחרת כבר...וזה חבל,כי ביני ובינו לא יקרה כלום בחיים. אני תמיד עושה לו בלי בגדים,כשאני עושה לו עיסוי בגב הוא בלי חולצה,ואני גם רגילה לראות אותו רק במכנס קצר(הוא לא מסתובב בתחתונים אף פעם,אז אין מה לדאוג...אין סיבה שדווקא בזמן מסאז' הוא יוריד ת'מכנס). אין בינינו מתח מיני,אל תשכחי אנחנו אחים,ומסאז' לא מעורר מינית אם זה לא קרוב לאזורים הללו.. זו לא רק הבעיה של הפציעה,זה ענין שולי,ציינתי את זה כדי שתדעו יותר דברים שככה יותר תוכלו ליעץ לי. הרעיון עם הסטאג' מוצא חן בעיני. אם זה חינם,על שאר הדברים אני אוכל להתגבר. אני אפנה את כל הזמן שצריך בשביל זה,אם זה מה שיעזור לאחי אני אפנה כל מה שאפשר. רק אני לא ממש יודעת מה זה,תוכלי לתת לי פרטים על זה(אפילו במסר..)איפה יש כזה? ומה זה בעצם? אשמח לקבל על זה פרטים,אני ממש רוצה ללמוד את זה! תודה!