היי כולם

izackv

New member
לא עושים עיסוי לאח בישבן...

ולעסות אח (או סתם אדם) בגב זה לא דבר אינטימי. הבעיה היא שחינוך מאוד מסויים גורם לאנשים לראות בפעולה טבעית כמו עיסוי גב פעולה אינטימית. והחינוך הזה ממשיך עוד וקושר אינטימיות עם חטא, רגשות אשם ופחד. הכל בשם שמיים. כשכדורגלן מותח שריר באמצע משחק ומקבל עיסוי בגב או ברגל מהמעסה הקבוצתי זה אינטימי? כל הכדורגלנים הומואים שמחפשים אינטימיות עם הפיזיוטרפיסטים והמעסים של הקבוצות שלהם? כשלבן שלי כואב הגב ואני מעסה אותו אז אני הומו ופדופיל? כשהוא עצוב ואני מחבק אותו אז אני סוטה? אני מקווה שאת הילדים שלך תחבק ותעסה. כמו כל אדם, הם זקוקים לזה. אגב, כשמישהו מחונך מגיל 0 שעיסוי בגב זאת פעולה אינטימית וטמאה אז כשהוא מקבל מסאז הוא יתיחס לזה כאל חטא ויפסיד את כל הדברים הטובים שמאסז מציע. כשמישהו מחונך מגיל 0 שזה דבר טיבעי, הוא לא יבלבל בין מאסז' לבין אינטימיות אסורה.

ben zion

New member
אל תשווה, זה בכלל לא דומה

אין טיפת דמיון בין כדורגלן שנתפס לו שריר והולך למעסה מקצועי (ועוד מעשה גבר, שאין חשש) לבין אחות בת 17 שעושה לאחיה עיסוי כמעט בכל הגוף והיא בעצמה מודה שעיסוי כזה היא לא עשתה לחבר שלה ולאחיה האחרים. גם היא מודה שזה מגע אינטימי

מג אינטימי אבל לא מיני

וביני לבין אחי אף פעם לא היתה צניעות,בגלל הביטחון הגבוהה שיש לנו אחד עם השני,ובגלל שאנחנו סומכים אחד על השני אין לנו בעיה עם דברים כאלה,לא חצינו שום גבול ולא נחצה,שנינו לא רוצים את זה. אח שלי תמיד הגן עלי והתיחס אלי הכי מיוחד,ותמיד אמר שאני הכי טובה והכי הכי בכל דבר...כל פעם כשהמשפחה הטיפה לי אח שלי אמר שאני בסדר ושהם ישתקו,ויצא נגד כולם כדי לגונן עלי,לכן פיתחתיאתו ביטחון נורא גבוה,כי אני יודעת שלא חשוב מה אני אעשה לידו,הוא יגיד שאני בסדר,ושלמי שיש בעיה עם זה הוא לא בסדר, לכן אני פתוחה איתו לכל דבר,אנחנו מדברים חופשי,והכל חופשי אצלינו...אל תראה בזה חטא,זה התחיל עניין המסאז'ם בגלל הכאבים שלו והחולשה הפיזית שהוא חש בעיקר לאחרונה

אני אסביר לך למה

חבר שלי לחץ עלי לעשות דברים שלא רציתי,מעבר לעיסוי,ידעתי שעיסוי יכול להוביל לזה,כיוון שלא רציתי "להתמזמז" איתו,וסרבתי להתקרב אליו יותר מידי,לשכב לידו או כל דבר שעלול להוביל למגע מיני,הוא תירץ את עניין העיסוי,אבל אח שלי לא ירצה ממני דבר כזה,עיסוי לאח שלי לא יוביל לשום דבר מיני,כי זה לא מגרה אותו,עיסוי לחבר שלי כן היה יכול להוביל למגע מיני כי הוא היה מתגרה מזה או מכניס לעצמו סרטים לראש,הוא אחד כזה שמכור לסרטים רומנטיים יותר ממני,ואת הסרטים הרומנטיים שהוא היה רואה הוא רצה לממש עלי,אבל לא הייתי מוכנה (ואני עדיין לא,אני מרגישה עוד כמו ילדה,ולא מסוגלת לעשות את הדברים האלה) אז על אחי אני סומכת,זה לא יגרר לשום מקום,זה עיסוי-וכאן זה נגמר! ואני מעולם לא עשיתי לא עיסוי בישבן... ולהתלבש לידו זה לא עניין גדול,הוא לא מתיחס לזה...אולי כשאשתו מתלבשת לידו הוא מסתכל עליה,עלי בטח שלא.

למעלה